Mesaje de Sfânta Irina 2023. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei

Mihnea Tălău 05.05.2023, 07:00
Mesaje de Sfânta Irina 2023. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei

Data de 5 mai 2022 este una dintre cele mai importante zile din calendarul creștin-ortodox al lunii mai. Mai toți românii creștini ortodocși o prăznuiesc pe Sfânta Mare Muceniță Irina. Ea a trăit în secolul al IV-lea și a primit la naștere numele Penelope. A fost fiica regelui Liciniu suveran în cetatea Maghedon, din Persia.  Numele Irina provine din grecescul “Eirene”, numele zeiței păcii în mitologia greacă.

Ea este una dintre cele douăsprezece sfinte fecioare mucenițe care i-au apărut sfântului Serafim din Sarov, precum și călugăriței Eupraxia la sărbătoarea Buna-Vestiri în 1831.

Mesaje de Sfânta Irina 2023

Mulți români care poartă numele Sfintei Irina își sărbătoresc ziua de nume. Conform tradiției, în această sfântă zi se fac urări și felicitări pentru persoanele dragi care își sărbătoresc onomastica, în data de 5 mai.

”Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Irina!”

”Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!”

” Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Irina! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Irina sa-ti lumineze drumul in viată.”

”Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani de Sfânta Irina!”

”De Sfântă Irina, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!”

”Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Irina”

”Prietena mea, Irina, sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Irina!”

Felicitări de Sfânta Irina

”La mulţi ani, Irina! Ceea ce îţi doreşti să ți se îndeplinească şi să fii mereu iubită!”

”La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Să-ți fie viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul, mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori.”

”Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfânta Irina, al cărei nume îl porţi, mi te-a dăruit.”

”Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!”

”La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!”

”Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!”

”Să fii mereu tânără și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii. La mulți ani fericiți.”

”Fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...