Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama. 77 de moduri de a-i spune că o iubești

Emanuela Pană 22.10.2020, 08:59

Mama, un cuvânt atât de simplu, dar cu atât de multe înțelesuri. Pentru că puterea acestui cuvânt ar trebui să fie nemuritoare, astăzi îți propunem câteva gânduri sincere și curate, dedicate ființei căreia i se datorează în masă cam tot, unicul simbol al continuității și al dezvoltării.

Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama

Mama – „cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis“. Mama este cea mai specială ființă de pe pâmânt și merită din plin toată atenția și afecțiunea noastră. Ea ne dă viață și tot ea ne conduce prin ea. O mamă este prima pe listă care și-ar pune viață în pericol fără să ezite și, totodată, cea care renunță la tot ce ar fi putut avea pentru a-și crește copilul.

Mama este acea persoană care se pune pe locul doi, oferind întâietate, suport și multă iubire celui pe care l-a purtat în pântece nouă luni de zile. Îmbrăcată cu armura răbdării, o mamă este un bun ascultător, un bun îndrumător și un umăr pe care poți plânge când viața îți aplică o lovitură.

Pentru mulți dintre noi, „mamă“ înseamnă acasă. Pentru toate acestea și pentru multe altele, cum să o lăsăm fără daruri și felicitări atunci când este sărbătorita? Fie că este vorba despre un SMS sau o felicitare clasică scrisă de mână, lasă-te inspirat de urările de mai jos.

77 de moduri de a-i spune că o iubești

O mamă merită să primească în fiecare minut, în fiecare oră și în fiecare zi complimente și cuvinte de dragoste și de recunoștință. Tocmai de aceea, am adunat la un loc cele mai călduroase mesaje cu prilejul zilei de naștere a mamei, pentru ca tu să ai o sursă de inspirație în alegerea celor mai potrivite cuvinte pentru a descrie ce simți față de cea care ți-a dat viață!

77 de moduri de a-i spune mamei tale că o iubești
77 de moduri de a-i spune mamei tale că o iubești

Cele mai frumoase urări de „La mulți ani!“ pentru mama

1. La mulți ani, dragă mamă! Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!

2. În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. Măcar atât să pot face în semn de mulțumire pentru felul în care m-ai crescut, pentru că orice aș face simt că nu este suficient. La mulți ani, draga mea mamă!

3. Mămica mea gingașă și delicată, te felicit! Soarta să-ți aducă bucuria momentului și noroc. Tu ești inspirația și iubirea mea! Lasă bucuria să se multiplice de ziua ta, iar fericirea să-ți împlinească visele.

4. Mamă! Meriți cele mai calde cuvinte. Întotdeauna ai știut să păstrezi căminul familial ocrotit și îngrijit. Ești veselă, inteligentă și o optimistă incurabilă. Să ai numai surprize frumoase și impresii extraordinare de la viață!

5. Atâtea poezii și cântece sunt dedicate mamei și oricum ele nu pot exprima toată iubirea mea pentru tine, mama! Îți sunt recunoscător/ toare pentru toată iubirea, afecțiunea și răbdarea ta. Îți doresc să trăiești mult și fericit, să te bucuri de viață, să nu pierzi darul de a iubi. Casa să-ți fie mereu caldă și confortabilă, să rămâi tânără la chip și suflet, să găsești noi activități interesante, să comunici mai mult, să împarți bunătatea ta cu cei din jur, iar sănătatea să meargă pas în pas cu tine toți anii!

6. Mamă! Nu există atâtea cuvinte care ar putea exprima pe deplin sentimentele mele față de tine! Întotdeauna mă sprijini și mă înțelegi ca nimeni altcineva și-ți mulțumesc pentru asta din tot sufletul! La mulți ani!

7. Dragă mamă, o să-ți rămânem datori toată viața pentru nopțile tale nedormite și grija pe care ne-o porți! Îți mulțumim foarte mult că ne ești alături fără să ceri ceva în schimb. Astăzi, de ziua ta, să zâmbești mult, să ți se îndeplinească visele, iar îngerul păzitor să te protejeze mereu. Norocul să-ți viziteze casa, fericirea să fie fără limite, iar Dumnezeu să fie milos cu tine. Noi te respectăm, te iubim și îți mulțumim pentru ceea ce suntem astăzi!

8. Dragă mamă! La mulți ani! Lasă razele calde ale soarelui să-ți încălzească mâinile, zâmbetul tău să ne bucure ochii, iar norocul să-ți surâdă oriunde. Te iubesc!

9. Mamă dragă, frumoasă, blândă, scumpă! Îți doresc ca inima ta să fie sursă de miracole și întotdeauna plină de bucurie, iar zâmbetele sincere din jur să-ți încălzească sufletul în zilele mai puțin bune. Fiecare clipă să-ți aducă armonie, pace și cuvinte frumoase. Un miliard de flori astăzi meriți la picioarele tale! Te iubesc, mama!

10. Mami, ești realmente cea mai bună, cea mai blândă și grijulie ființă de pe pământ, îți voi fi recunoscător/ toare veșnic pentru asta! Să zâmbești mereu, să fii sănătoasă și fericită!

11. Cu fiecare respirație îmi amintesc de gingășia mâinilor tale. De fiecare dată când privesc spre cer îl rog pe Dumnezeu să-ți dea sănătate. Soarele să-ți strălucească în fiecare zi și să-ți întărească credința în vise. Îți doresc să fii fericită, să nu știi ce înseamnă necaz și să te bucuri din plin de fiecare zi trăită. La mulți ani mamă!

12. Dragă mamă! Astăzi vreau să te felicit cu ziua de naștere, îți doresc mereu să zâmbești, pentru că zâmbetul tău face ca această lume să fie mai strălucitoare și frumoasă, să nu plângi niciodată, pentru că nimic în lume nu merită lacrimile tale. Să crezi mereu în tine, pentru că ești cea mai uimitoare femeie pe această planetă! La mulți ani!

13. Scumpă mămică! Dacă ar fi să spun că ești importantă pentru mine nu aș reda nici a zecea parte din ceea ce simt eu pentru tine. În această zi, ziua ta de naștere vreau să-ți doresc fericire adevărată. Oricât de pompoase ar fi cuvintele, ajungem la concluzia că fericirea pentru o femeie nu este un impuls de moment: este ceva sufletesc, adânc. Îți doresc să fii în armonie cu propria persoană, cu apropiații și cu lumea ce te înconjoară. Fie ca soarta să te apere, mămico, dăruindu-ți sănătate, ani mulți de viață, evenimente fericite și dragoste. Te iubesc mult mult!

14. Draga mea mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii un ceai fierbinte în zi de iarnă, o grădină în floare primăvara, o înghețată gustoasă în zile toride de vară și un zâmbet cald toamna. Mămică, fii mereu nemaipomenită, deșteaptă, încrezătoare și mega-fermecătoare.

15. Cea mai apropiată și dragă persoană din lume, draga mea mamă! Cu prilejul zilei de naștere doresc să-ți urez sănătate, viață lungă și fericire la nesfârșit. Fie că micile noastre certuri să rămână în trecut, iar cu fiecare zi ce trece înțelegerea și dragostea noastră să fie cât mai puternică. La mulți ani!

16. Mămică, La mulți ani! Mulțumesc mâinilor tale – pentru grija ce mi-au purtat-o, inimii – pentru iubirea ce mi-au oferit-o, ochilor – pentru zâmbetul minunat. Îți doresc sănătate, cer senin deasupra capului și multe zile fericite! Fie ca tot binele ce l-ai făcut să se întoarcă înzecit la tine!

17. Mămică dragă, la mulți ani! Tu ești pilonul principal al familiei noastre. Din această cauză „fie mereu mamă“ – este deviza noastră de familie. Să fii sănătoasă, mămică, să ai primăvară în suflet. Te iubesc, mă mândresc cu tine și vreau să îți seamăn.

18. Dragă mamă! Ești asemeni unei raze de soare, care mă încălzește mereu. Bunătatea ta și gingășia sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Mamă, vreau să îți seamăn, ca să te mândrești cu fiica ta. Astăzi este ziua ta de naștere. Îți doresc îndeplinirea viselor, sănătate, iar susținere îți voi da eu mereu.

19. La mulți ani, mămică scumpă și dragă! Fie ca orice zi să fie minunată și unică, să te înconjoare mereu oameni dragi. Îți dorim să rămâi la fel de frumoasă, tânără, veselă și activă. Ești cea mai bună din lume. Te iubim enorm!

20. La mulți ani mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!

Urări de „La mulți ani!“ pentru mama de la fiică

21. La Mulți Ani, mama mea dragă! Îmi ești mamă, îmi ești cea mai bună prietenă, îmi ești confidentă și cea mai bună profesoară, ești inspirația și motivația mea, iar pentru toate astea îți mulțumesc din adâncul inimii! Te iubesc mult!

22. „Mami“, cât de mult semnifică acest cuvânt! Câți oameni celebri au cântat acest cuvânt! Acum vreau să-mi adun și eu cuvintele proprii și să-mi exprim toată dragostea tandră față de tine! La mulți ani celei mai bune prietene!

23. Cel mai apropiat omuleț al meu! Vreau să te felicit în această zi când te-ai născut. Cine poate fi mai recunoscătoare unei mame decât fiica sa?! Ești întotdeauna fericită de realizările și succesele mele. M-ai învățat să apreciez binele și să mă pricep în oameni. Pentru asta, te iubesc și te respect foarte mult!

24. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri momentele în care îmi pieptănai părul, îmi sărutai obrajii și îmi citeai povești în fiecare seară. Mi-ai făcut întreaga viață o poveste frumoasă și fericită, iar eu nu pot să îți mulțumesc îndeajuns pentru asta. Tu ești totul pentru mine, mama! La Mulți Ani!

25. Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită, am înțeles și am realizat atâtea lucruri în viață datorită ție, mama. La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!

26. Mamă, putere, răbdare și fericire ție! Mă uit în oglindă: ochii sunt ca un vis, părul ca o cascadă, zâmbetul ca o lună nouă – și totul e de la Dumnezeul pe nume MAMA. Tot ce este mai bun eu iau și voi lua în continuare de la tine. Sincere felicitări!

27. Dragă mami! Tu întotdeauna, ca o rază de soare, dai căldură întregii noastre familii. Cu toții apreciem amabilitatea și afecțiunea ta. Mami, mi-aș dori ca atunci când voi crește să devin ca tine. Ești un exemplu pentru mine și vreau să fii mândră de mine. Astăzi, în această zi festivă a nașterii tale, vreau să-ți doresc ca ochii tăi să nu se întristeze niciodată. Fie ca un zâmbet vesel să strălucească întotdeauna pe fața ta!

28. Mama mea frumoasă! Ce bucurie e să mă trezesc în fiecare dimineață și să știu că te am! Mi-ai dat șansa să trăiesc pe această planetă și să admir totul din jurul meu: fluturele mic, floarea frumoasă, apusul soarelui sau oceanul albastru. Sper ca ziua de naștere să-ți aducă numai clipe plăcute care nu se vor sfârși niciodată!

29. La mulți ani! Ești soarele acestei sărbători, o stea care nu se stinge niciodată noaptea. Mamă, dragă, iubita mea, felicitări! Îți doresc să nu plângi și să nu știi de dureri. Din toate situațiile dificile să ieși neatinsă. Aș vrea să nu îmbătrânești niciodată și toată viața să fii frumoasă și dulce. Îți mai doresc o mare fericire în viață.

30. Îmi place să mă consult cu tine, ghemuită, în tăcere… Și noaptea, și ziua, în orice moment, mămico! Ești cel mai bun prieten din lume, ești mentorul meu, consilierul și judecătorul meu. Iar de ziua ta, îți doresc bucurie, sănătate, succes și fii fericită, mamă!

Urări de „La mulți ani!“ pentru mama de la fiu

31. La mulți ani, dragă mamă! Faci totul pentru mine, îmi faci viața fericită. În această zi să ai doar surprize plăcute, oameni buni să te înconjoare, iar timpul de afară să-ți ofere căldură și lumină. Îți doresc fericire, sănătate și viață lungă! Chiar vreau să nu fii niciodată tristă!

32. Vreau să povestesc multe despre această zi, dar am înțeles principalul lucru în viață – mama este cea mai necesară ființă! Fie ca visele tale prețuite să devină realitate astăzi. Viața să se umple de fericire, iar ridurile să apară de la zâmbetele vesele. Te felicit, mamă: la mulți ani! Iar dacă te-am jignit cu ceva, tu iartă-mă – n-a fost intenționat!

33. De mic, mâinile tale m-au protejat de necazuri. Și acum a venit rândul meu să te protejez! Te felicit. Vreau să-ți doresc să nu cedezi greutăților, visele tale să devină realitate. Te am numai pe tine și voi avea grijă de tine. Te iubesc!

34. Iubită mamă! Lasă ceea ce îți lipsește să apară în această sărbătoare specială – ziua ta de naștere. Pentru mine ești cea mai dragă persoană de pe întregul Pământ. Munca și bunătatea ta nu se limitează niciodată. Vreau să-ți doresc longevitate și prosperitate, să existe în viața ta cât mai multe simple bucurii umane! Soarta să-ți fie întotdeauna favorabilă, iar norocul să-ți viziteze în permanență casa.

35. În razele dragostei și grijii tale îmi scald toată viața, iar de ziua ta, iubită mamă, îmi doresc ca toată viața ta lungă să fie luminată cu raze de bucurie și speranță, succes și noroc, veselie și sănătate, zâmbete și surprize, fericire luminoasă și interminabilă, fără nori.

36. La mulți ani, mamă! Nu am nevoie de stelele de pe cer dacă te am pe tine! Vreau să-ți mulțumesc pentru că mereu ești cu mine. Pentru că mi-ai dat viață, m-ai crescut. Tu ești întotdeauna susținătoarea mea. Știu că nu-ți este ușor în viață, dar de ziua ta vei primi multă bucurie și căldură.

37. Mami, tu ești cheia mea în oceanul vieții necunoscute și farul luminos care mă întoarce mereu acasă. Îmi doresc să nu încetezi niciodată să visezi și să nu te obosești să faci cele mai posibile și imposibile planuri de viitor. Fie ca toate aceste planuri să devină realitate și să-ți dea un sentiment de fericire și împlinire absolută.

38. La mulți ani, mama! Fiul tău iubitor va fi mereu alături și te va susține în toate! Fie ca tu să reușești totul, iar dorințele tale să devină realitate!

39. Lasă zâmbetul să nu-ți părăsească niciodată fața și toate dorințele tale se vor împlini cu siguranță! Fiul tău va fi cu tine! La mulți ani, mama!

40. Felicitări pentru cea mai iubită și cea mai bună mamă din lume! Îți doresc succes în toate, bucurie, dragoste și sănătate! Fiul tău.

Urări amuzante de „La mulți ani!“ pentru mama

41. Dragă mamă, tu ești cea care vede mereu dezordinea din camerele noastre. Dar azi a fost o excepție, a văzut-o și tata și ne-a cumpărat înghețată numai să facem curat de Ziua ta.

42. La mulți ani celei mai minunate mame din lume. Îmi doresc să îi dai jos pe toți cu frumusețea și inteligența ta!

43. Mami dragă, îți doresc o zi fericită. Să fii răbdătoare ca Cenușăreasa, frumoasă și fermecătoare ca Albă ca Zăpada, amuzantă și visătoare ca Mica Sirenă, îndrăzneață și veselă ca Rapunzel, la fel de magnifică și unică ca Prințesa pe mazăre!

44. La mulți ani! Mamă, ești un soldat universal – nu există nicio îndoială în legătură cu acest lucru! Nu îndrăzni niciodată să regreți trecutul! Pentru că fiecare luptă, până la urmă, tu ai câștigat-o. Ești de neegalat și vreau să crezi în fericire și iubire.

45. Mami mulțumesc din suflet că m-ai născut, dacă nu, nu știu cine mă năștea.

46. Iubita mea mamă, te felicit de ziua ta. Îți doresc nervi puternici, precum oțelul, frumusețe eternă și strălucitoare, precum lumina soarelui, viață dulce ca nectarul, prosperitate, avere mare și numai zâmbete.

47. Mami îți promit că o să te iubesc mereu… poate până o să mă însor că atunci o să mai am și pe altcineva de iubit.

48. Mămico îți promit că nu o să te părăsesc niciodată. Iar dacă atunci când îmbătrânești o să te ducă cineva la azil, eu o să îți plătesc toate cheltuielile acolo.

49. La mulți ani! Mamă, ești ca o farmacie – mereu știi cu ce să ne tratezi. Ești James Bond într-o fustă lungă, iar în viața de zi cu zi – un supererou. Ești doamna farfuriilor și punctul de atracție al dispoziției și păcii. Ești foarte punctuală și foarte amabilă! Mă mândresc cu tine! Vreau să te odihnești doar în Haiti și să nu existe niciun motiv pentru lacrimi!

50. La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.

51. Îți doresc, mama, să devii vedetă pe Instagram, să ai iahturi scumpe și prieteni interesanți. Să mănânci doar sushi, diamantele să-ți încălzească urechile și să n-ai nevoie de bani, ci doar să savurezi viața!

52. La mulți ani, mămico! Te felicit! Promit să te ascult mai des! Știu că pentru tine am rămas încă bebeluș. Pentru mine tu ești, în schimb, o supereroină, un geniu: speli, calci, coși, gătești sarmale. O sută de profesii sunt în tine! Nu înțeleg doar când te odihnești… Îți doresc doar fericire si iubire! Și totuți… un pic de odihnă!

53. La mulți ani, mamă! Mulțumesc pentru schimbul interminabil de scutece, orele de masă (chiar și atunci când aruncam mâncarea pe jos) și toate lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la tine. Ești cu adevărat uimitoare!

54. Mama, cele mai însemnate calități pe care le am sunt de la tine. Ce noroc ai avut suficiente pentru amândoi! Ești minunată!

55. Mami, draga mea, la mulți ani. Îți doresc multă dispoziție și super noroc, să nu-ți pierzi superputerile, să fii mereu fericită și lipsită de greutăți. Fii cea mai iubită, misterioasă, dorită, uimitoare și irezistibilă.

56. Mamă, mulțumesc că m-ai crescut și nu m-ai lăsat în vreo cutie la ușa cuiva… sau la tomberon.

57. Mulțumesc celei care m-a cărat 9 luni fizic și 28 de ani financiar.

58. Sunt atât de norocoasă  ești mama mea… Sunt sigură  nimeni altcineva nu m-ar fi suportat așa cum o faci tu, în fiecare zi. Ești eroina mea! Mulțumesc pentru tot!

59. Mamă, nu-i așa că azi de ziua ta nu mai dai pedepse? Tocmai am spart fructiera din sufragerie la care țineai mult.

60. Mămico, aș fi vrut să îți iau un cadou din banii mei din pușculiță și m-am dus cu ei la magazin. Am întrebat despre rujuri și multe lucruri acolo dar nu aveam destui bani. Abia mi-a ajuns să îmi cumpăr o ciocolată.

Urări de „La mulți ani!“ cu recunoștință pentru mama

61. Mamă, îți mulțumesc ! Un cuvânt care înseamnă atât de puțin atunci când îl compar cu orice mic lucru pe care l-ai făcut pentru mine.

62. Mulțumesc, mami, pentru că m-ai născut. Ești cea mai importantă persoană din lume pentru mine! Te voi iubi mereu, pentru că ești familia mea pentru totdeauna. De la căldura din inima ta, toate întristările se vor topi. Cu tine, minutele de viață au sens. Îi mulțumesc Domnului pentru faptul că exiști pe Pământ. Azi îți dau toată dragostea mea.

63. Iubita mea mamă! Îi mulțumesc universului pentru că anume tu ești mama mea! Zâmbește mai mult și nu-ți face griji pentru fleacuri. Ochii tăi să strălucească întotdeauna de fericire, iar entuziasmul să găsească drumul spre casa ta. Visele și dorințele tale să se adeverească și să te facă fericită! Din toată inima îți doresc sănătate, liniște și milioane de motive pentru zâmbete! Te iubesc, draga mea!

64. Mamă, ziua ta de naștere îți va aduce o mare dispoziție minunată. Fie ca soarele să strălucească cu drag, iar păsările să-și cânte melodiile vesele. Vreau să te felicit și îmi doresc să fii mereu tânără și frumoasă. Îți mulțumesc pentru grija, sfaturile utile, căldura și fericirea pe care mi le-ai oferit în toți acești ani.

65. Vreau să-ți doresc o zi de naștere fericită, mamă! Îți mulțumesc pentru dragoste și afecțiune, pentru bunătatea și răbdarea ta, ești cea mai bună mamă din lume! Felicitări din adâncul inimii mele!

66. Mamă, acceptă felicitările mele sincere pentru sărbătoarea ta personală! Nu lăsa nimic să-ți umbrească viața, să știi că te prețuiesc cu adevărat pentru responsabilitatea și munca grea, pentru abilitatea de a iubi și de a ierta, pentru dorința ta de a mă susține în vremuri dificile. Mulțumesc mult pentru tot! Ai grijă de sănătatea ta, iar visele tale să devină realitate. La mulți ani!

67. Dragă mami! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez tinerețe veșnică și frumusețe fără egal, pe care să le poți păstra în ciuda tuturor încercărilor vieții. Mulțumesc pentru toată grija, dragostea, înțelepciunea care ai cultivat-o în mine! La mulți ani!

68. Îți spun mulțumesc nu numai azi, ci în fiecare clipă a vieții mele! Tu ești mândria mea, dragă mamă, sprijinul meu și un exemplu demn de urmat! O sărbătoare fericită!

69. Mama! Uneori nu te înțelegeam, dar cu cât trec anii și devin mai matură, cu atât sunt mai aproape de tine. Vreau să îți mulțumesc cu sinceritate și din toată inima mea iubitoare pentru tot ceea ce mi-ai dat în viață, pentru tot ceea ce ai făcut! Doresc să ți se reîntoarcă binele înzecit și atunci nici fericirea nu va ezita să se alăture.

70. Iubita mea mamă! Mulțumesc pentru lumea care ai deschis-o pentru mine, pentru căldură și siguranță. Tu ai cultivat tot ce este mai bun acum în mine. Vreau să știi că te iubesc!

71. Îți mulțumesc pentru nenumăratele îmbrățișări, pentru acele momente în care m-ai lăsat să plâng pe umărul tău încercând să mă faci să trec peste orice greutate care mi s-a ivit în cale. La mulți ani, mamă!

72. Îți mulțumesc pentru râsete, zâmbete, lecții și pentru momentele în care îmi amintești că voi avea mereu pe cineva care să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu tot cu defecte. Te iubesc, mamă!

73. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că toți suntem egali, că nici o persoană nu este mai bună decât alta și că toți facem greșeli. La mulți ani celei mai înțelegătoare mămici!

74. Mamă, mulțumesc ai fost ancora mea în această viață ca o mare, deseori tumultoasă. Te iubesc și nu știu ce m- face fară tine.

75. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că „lucrurile bune vin la cei care așteaptă“. Că, dacă este menit să fie se va întâmpla. Că în cazul în care nu este menit să fie, există un motiv, chiar dacă noi nu știm de ce. Că într-o zi vom înțelege atunci când este momentul potrivit. La mulți ani, mămica mea cu vorbe de aur!

76. Există un motiv pentru care unele persoane cred pot realiza tot ceea ce își propun. Au ascultat de mama lor. Eu sunt atât de bucuroasă te-am ascultat, chiar dacă mi-a luat ceva timp mi dau seama ce îți dorești pentru mine. Îți mulțumesc m-ai crescut și ești o sursă de inspirație extraordinară pentru mine, în fiecare zi. La mulți ani!

77. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să nu merg niciodată la culcare supărată pe cineva și să iubesc întotdeauna o persoană pentru că niciodată nu pot știi când poate fi luată de lângă mine.

Citește și: Cele mai frumoase scrisori de 8 martie trimise de copii pentru mamele plecate la muncă în străinătate

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...