Mellina, fosta concurentă de la Survivor 2021, despre planurile de viitor. “Mă mărit, familia este cea mai importantă”

Ana Anitoiu 09.06.2021, 16:50

Mellina, fosta concurentă de la Survivor 2021, a dezvăluit ce planuri are. Tânăra vrea să se căsătorească, deși încă nu a găsit omul potrivit cu care să ajungă în fața altarului, și își dorește un copil. În plus, a schimbat unele lucruri din viața ei de când s-a întors din Republica Dominicană.

Mellina, schimbări importante după Survivor 2021

Întoarsă acasă din Republica Dominicană, Mellina s-a hotărât că vrea să se căsătorească, atunci când va întâlni persoana potrivită. Însă, frumoasa brunetă își dorește un copil mai mult decât să îmbrace o rochie de mireasă. Mai mult, a făcut unele schimbări în viața ei.

“Gata, mă mărit! Îmi doresc să mă căsătoresc, dar aştept omul potrivit. Dar mai importantă decât nunta mi se pare un copil. Am învăţat la Survivor că familia este cea mai importantă. Petrec mai mult timp cu familia şi cu prietenii. Mai mult, să îmi fac şi timp pentru mine”, a spus Mellina, fosta concurentă de la ”Survivor 2021”, la Teo Show.

Mellina, fosta concurenta de la Survivor 2021, despre planurile de viitor
Mellina la Survivor Romania 2021

Motivul pentru care întoarcerea acasă a fost grea pentru Mellina

Frumoasa brunetă a spus anterior că pentru ea, întoarcerea acasă de la ”Survivor România 2021” a fost dificilă. Mellinei i-a fost greu să se readapteze la viața pe care o are în țară, în contextul în care în Republica Dominicană avea doar două griji: mâncarea și jocul.

”Mie mi-a fost foarte greu să mă readaptez la civilizaţie, sunt în plin proces… Simt multă anxietate legat de acest lucru. Acolo aveam două griji; mâncarea şi jocul. Acum, acasă, am de filmat videoclipuri, mă ocup de o trupa, 6teen, de piesele şi videoclipurile lor, de contractele de pe Instagram, îmi trebuie timp să mă văd cu cei dragi, cu familia, să mă organizez prin casă. Sunt multe lucruri care au venit deodată după o lungă perioada în care toate aceste lucruri au fost uitate. Noaptea nu mi se opresc gândurile de când sunt acasă”, a spus ea pentru okmagazine.ro.

De ce s-au îngrășat unii dintre concurenții de la Survivor România 2021

De asemenea, Mellina a explicat motivul pentru care ea și alți concurenți de la Survivor România 2021 s-au îngrășat în timpul competiției, deși au suferit de foame în Republica Dominicană.

”Fetele au suferit un dezechilibru hormonal… Asta ne-a afectat. Dacă în ianuarie, februarie primeam mai puţină mâncare, odată cu înaintarea în competiţie au început să crească recompensele, am mâncat mai mult cocos cu mai multă sare şi corpul a depus tot, pentru a-şi face rezerve”, a spus Mellina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI