Ce super-melodii are pe YouTube Mellina de la Survivor. Unele au milioane de vizualizări VIDEO

Daria Petrescu 05.03.2021, 21:08
Ce super-melodii are pe YouTube Mellina de la Survivor. Unele au milioane de vizualizări VIDEO

Mellina este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu o voce excepțională. Pe lângă faptul că are un succes impresionant pe plan muzical, interpreta a devenit si una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021. Vedeta face parte din echipa Războinicilor și s-a descurcat de minune pe terenul din Republica Dominicană. Însă, puțini sunt cei care știu ce melodii a lansat aceasta de-alungul anilor, unele dintre ele având milioane de vizualizări.

Ce super-melodii are pe YouTube Mellina de la Survivor

Mellina are 33 de aniși  este cunoscută ca artistă, însă este și o bună dansatoare. Așa se explică și faptul că aceasta are o condiție fizică de invidiat la Survivor România.

Artista a terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale.

Melina de la Survivor a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra. De la vârsta de 5 ani, ea a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

S-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Iată lista cu cele mai bune piese lansate de Meliina, unele dintre ele în colaborare cu artiști cunoscuți

Mellina feat.Vescan- poza de album

– Sper Ca Ti-e Bine

-Mellina feat. Edward Sanda – Noi Doi

– Poezii pe piele

-Mihai Chitu feat. Mellina – O ultima tigara

-KAMARA ? MELLINA – KaraMell

-Mellina feat. Ralflo – Fata Morgana

-Karym feat. Mellina – Anonim

-Mellina – Cutremur in inima mea- 2015

-Mellina – Tineretea- 2020

-Cosy feat. Mellina – Trist dar adevarat- 2017

-Mellina – Alt Barbat -2019

-Mellina – Femeie, Nu Mai Plange -2021

Melia a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, cât şi din străinătate, precum:. Printre aceștia se numără Robin DeVille- „Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia) sau Zelish- „I Won’t Give Up” & „Forever You & Me”.

Ce spune Melina despre participarea la Survivor România

Melina a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană, pentru a demonstra că este puternică și va face față oricăror condiții. Chiar dacă i-a fost greu, suferă de foame, iar condițiile sunt extrem de grele, aceasta este în continuare una dintre cele mai bune din echipa ei.

În ultima perioadă, Mellina a slăbit enorm, însă are aceeași energie debordantă și aduce puncta echipei alături de care a câltigat multe jocuri de imunitate. Rămâne de văzut care va fi evoluția acesteia pe parcursul showului.

S-a spus că ar avea o relație cu Kamara

Potrivit mai multor postări de pe rețelele sociale, Mellina are o relație specială cu Kamara, fratele războinicului Musty. Niciunul însă, nu a vorbit despre acest lucru.

„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colidat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!”, a declarat Melina Dumitru de la Survivor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe