Melania divorțează de Donald Trump? După ce a pierdut funcția de președinte al SUA, acum riscă să-și piardă și soția

Andreea Bisinicu 08.11.2020, 13:54
Melania divorțează de Donald Trump? După ce a pierdut funcția de președinte al SUA, acum riscă să-și piardă și soția

Melania divorțează de Donald Trump? După ce a pierdut funcția de președinte al SUA, acum riscă să-și piardă și soția. Ce se va întâmpla acum cu fosta Prima Doamnă a Americii? De cât timp nu se mai înțeleg cei doi.

Melania divorțează de Donald Trump? Ce spun apropiații

Melania Trump nu se aștepta ca, în 2016, soțul ei să devină președintele Statelor Unite ale Americii. Nu pentru că a fost cuprinsă de emoții, ci pentru că ar fi fost mult mai greu să divorțeze de el.

Acum, însă, surse apropiate fostului fotomodel spun că odată ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din SUA din 2020, Melania are calea liberă și se poate despărți de bărbatul cu care a fost căsătorită mai bine de 15 ani.

Melania divorțează de Donald Trump. Acestea sunt cuvintele care se află pe buzele tuturor, în aceste zile. Se pare că frumoasa Melania Trump a așteptat cinci luni, înainte de a se muta de la New York la Washington, sub pretextul că Barron, singurul lor copil, trebuia să termine școala.

Fosta asistentă Stephanie Wolkoff spune acum, conform Daily Mail, că Melania își negocia o înțelegere post-nupțială, pentru a-i obține lui Barron parte egală din averea lui Trump.

Donald Trump si sotia lui Melania divorteaza? Adevarul a iesit acum la iveala
Donald Trump si sotia lui Melania divorteaza? Adevarul a iesit acum la iveala

Mai mult de atât, femeia a mai dezvăluit că cei doi au avut dormitoare separate la Casa Albă și că nu mai dormeau împreună de ceva vreme. O altă fostă asistentă, Omarosa Manigault Newman susține că Melania abia așteaptă să semneze divorțul la notar.

„Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”, a declarat fosta asistentă Omarosa Manigault Newman

Melania Trump pretinde că relația cu soțul ei, în vârstă de 74 de ani, este una foarte bună, în ciuda faptului că mereu păstrează distanța față de el, în public, lucru pe care l-au tot observat cei din presă, de-a lungul timpului.

Fosta soție a lui Donald Trump a dat de înțeles că cei doi au divorțat deja

Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a venit cu o declarație controversată în cadrul unui interviu susținut pentru emisiunea TV britanică „Loose Women”. Fosta soție a președintelui Americii a făcut o remarcă ce a șocat pe toată lumea la adresa Melaniei Trump.

Întrebată dacă vorbește vreodată cu Melania, Ivana Trump a specificat că nu are timp de pierdut și nu păstrează legătura cu fostele soții, dând de înțeles că Melania și Donald Trump nu mai formează un cuplu.

„Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii”, a spus Ivana Trump.

Urmăriți Impact.ro și pe