Meghan Markle și Prințul Harry, vizită fulger la reședința Reginei Elisabeta a II-a. Fanii se tem pentru sănătatea monarhului

Badea Violeta 15.04.2022, 16:14

Meghan Markle și Prințul Harry, care au renunțat la îndatoririle lor de membri ai monarhiei regale în 2020, s-au întors în Marea Britanie pentru a o vedea pe Regina Elisabeta a-II-a. Cei doi s-au oprit la Castelul Windsor săptămâna aceasta, în timp ce se îndreptau spre Jocurile Invictus de la Haga, Olanda. Cu toate astea, vestea nu le-a picat bine fanilor. Aceștia cred că, de fapt, starea de sănătate a monarhului nu este deloc una bună!

Prințul Harry și Meghan Markle au mers să o vadă pe Regina Elisabeta

Ducele și ducesa de Sussex s-au întâlnit cu regina joi, 14 aprilie, după ce au ajuns cu avionul în Marea Britanie, a confirmat pentru BBC un purtător de cuvânt al cuplului. Meghan Markle și Prințul Harry s-a oprit la Windsor în drumul lor spre Haga, în Olanda, pentru Jocurile Invictus.

Ultima dată, prințul Harry a fost în Marea Britanie în iulie, în timp ce Meghan nu ar mai fi fost în țară din 2020. Familia Sussex a renunțat la statutul de membru senior al familiei regale în ianuarie 2020. Călătoria lor în Marea Britanie vine după ce prințul Harry a fost absent de la o slujbă de comemorare a bunicului său, ducele de Edinburgh, la Londra, luna trecută.

Regina nu este așteptată să participe la slujba religioasă din dimineața de Paște din acest an, după ce s-a retras deja de la slujba Maundy de joi, lucru care se întâmplă pentru prima dată din 1970.

Monarhul, în vârstă de 95 de ani, are probleme de mobilitate și s-a retras de la mai multe evenimente recente, inclusiv de la slujba anuală a Commonwealth-ului. Fanii, însă, cred că, de fapt, Regina Elisabeta a-II-a ar avea anumite probleme de sănătate mai grave, motiv pentru care sunt extrem de îngrijorați.

Printul Harry si Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta
Printul Harry si Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta

Ducii de Sussex participă la Jocurile Invictus

Meghan Markle și Prințul Harry participă la Jocurile Invictus din Olanda, care vor avea loc între 16 și 22 aprilie. Se așteaptă ca o echipă de filmare să se alăture cuplului la jocuri, ca parte a filmărilor pentru un serial Netflix numit „Heart Of Invictus”.

Prințul Harry a fondat jocurile pentru a ajuta la reabilitarea militarilor și veteranilor răniți sau bolnavi din întreaga lume. Amintim că ultima oară când Harry a zburat în Angli a fost în iunie 2021, când s-a alăturat fratelui său, prințul William, pentru a dezveli o statuie a mamei lor decedate, prințesa Diana, în Sunken Garden din Palatul Kensington.

Înainte de asta, el a participat la funeraliile regretatului său bunic, prințul Philip, în aprilie 2021. La acea vreme, Meghan era însărcinată cu fiica lor Lilibet, acum în vârstă de 10 luni, și a ales să nu facă zborul la sfatul medicului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...