Meghan Markle și prințul Harry, uimiți de fiul lor de 1 an. Care au fost primele cuvinte spuse, pe lângă „mama” și „tata”

Diana Radu 08.06.2020, 15:52
Meghan Markle și prințul Harry, uimiți de fiul lor de 1 an. Care au fost primele cuvinte spuse, pe lângă „mama” și „tata”

După ce au renunțat la titlurile regale Prințul Harry și Meghan Markle s-a retras din viața publică și s-au mutat în America. Cei doi îl cresc pe micuțul Archie departe de ochii presei și par mai fericiți ca niciodată. Așa că de când nu a mai apărut imagini cu Archie, acesta a crescut, a împlinit un an și a rostit deja primele cuvinte.

Care au fost primele cuvinte rostite de fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Archie, în vârstă de un an a spus deja primele lui cuvinte spre bucuria și mândria părinților săi. Deși, Meghan și Harry au evitat să mai posteze fotografii cu fiul lor în social media, aceștia au postat o filmare savuroasă cu micul Archie pe internet. Fanii au observat imediat cât de mult a crescut acesta de la ultima apariție și cât de energic este. Archie are deja patru dințișori și adoră cărțile pentru copii.

Mai mult, fiul foștilor Duci de Sussex a început să vorbească. „Spune câteva cuvinte, cum ar fi tata, mama, carte și câine”, a declarat o sursă din anturajul lui Meghan și al lui Herry, adăugând că Archie „adoră să joace v-ați ascunselea și să asambleze clădiri din piese de Lego”.

meghan markle, printul harry, archie, primele cuvinte
Care au fost primele cuvinte rostite de fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Filmarea cu micuțul Archie a fost realizată chiar de ziua acestuia de naștere. Un expert regal susține că prin noul clip Meghan și Harry vor să adopte o relație mai deschisă cu fanii. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai 2019 și este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

„A fost prima aniversare a lui Archie. Un video fermecător a fost făcut public de părinții protectori și acesta marchează o abordare mult mai deschisă a lui Harry și a lui Meghan. Video-ul, postat de Save the Chinldren pe pagina de Instagram care sprijină o campanie pentru ajutorarea copiilor și a famililor în timpul pandemiei de coronavirus, a fost o încântare”,  a declart expertul regal Richard Fitzwilliams.

View this post on Instagram

“Duck! Rabbit!” by @akrfoundation & @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). Read by Meghan, The Duchess of Sussex (with Harry, The Duke of Sussex behind the camera) to their son Archie for his 1st Birthday. Happy Birthday, Archie! . THIRTY MILLION CHILDREN rely on school for food. Responding to the needs of kids during these school closures @savethechildren and @nokidhungry have a new fund @SAVEWITHSTORIES to support food banks, and mobile meal trucks, and community feeding programs with funds to do what they do best—and also—with educational toys, books, and worksheets to make sure brains are full, as well as bellies. . If you can manage a one time gift of $10, please text SAVE to 20222. If another amount would work better for you, please visit our website—link in bio. There is no maximum and there is no minimum—together we will rise and together we can help. . Thank you and stay safe. XX #SAVEWITHSTORIES

A post shared by #SAVEWITHSTORIES (@savewithstories) on

Urmăriți Impact.ro și pe