Meghan Markle renunță la una dintre cele mai bune prietene. Nu vrea să o mai vadă după scandalul rasist

Diana Radu 18.06.2020, 17:20
Meghan Markle renunță la una dintre cele mai bune prietene. Nu vrea să o mai vadă după scandalul rasist

Meghan Markle nu mai vrea să-și asocieze numele cu una dintre cele mai bune prietene ale sale, după ce aceasta a fost implicată într-un scandal rasist. Soția prințului Harry are alte principii și nu este de acord cu discriminarea.

Meghan Markle, la un pas de a fi implicată într-un nou scandal

După ce în presă au apărut informații potrivit cărora una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan este implicată într-un scandal rasist, soția prințului Harry a rupt legătura cu aceasta. Este vorba despre Jessica Mulroney, una dintre mamele spirituale ale micuţul Archie. Vedeta a fost concediată de canalele ABC şi CTV, iar reality show-ul ei, ”I do, Redo” a fost anulat după ce aceasta a avertizat a avut un schimb de replici dure pe Instagram cu Sasha Exeter, un influencer de culoare.

Canalul canadian CTV a confirmat această știre joi, 11 iunie, într-un comunicat de presă: „Bell Media și CTV încurajează întreaga echipă, inclusiv talentele, să practice respectul, incluziunea și ajutorul reciproc iar noi ne angajam să lucrăm mai bine pentru a asculta și amplifica vocile oamenilor de culoare și nu pentru a le minimaliza. Deoarece comportamentul recent al uneia dintre prezentatoarele noastre, Jessica Mulroney, este contrar angajamentului nostru față de diversitate și egalitate, CTV a eliminat cu efect imediat„ I Do, Redo ”de pe toate canalele și platformele Bell Media”, se arată într-o declarație a companiei.

meghan markle, prietena, scandal
Meghan Markle și Jessica Mulroney

Astfel, pentru a duce în continuare o viață liniștită în SUA alături de prințul Harry și fiul lor Archie, Meghan a decis să renunțe la această prietenie. În acest fel, Meghan își păstrează în continuare imaginea curată.

Jessica Mulroney şi-a cerut scuze public, susţinând că va dispărea pentru o perioadă din viața publică. În particular, însă, se pare că prietena lui Meghan, Jessica Mulroney, i-a trimis lui Sasha Exeter un mesaj pe Instagram în care a ameninţat-o că o va acționa în judecată. Astfel, un pas greşit din partea canadiencei a însemnat sfârşitul unei frumoase prietenii cu soţia lui Harry, Meghan Markle.

Urmăriți Impact.ro și pe