Bijuteria pe care o poartă Meghan Markle e foarte populară și în România. E neobișnuită pentru o ducesă

Madlen Moraru 26.05.2020, 13:50

Soția Prințului Harry surprinde și pe timp de pandemie. Meghan Markle a fost observată recent când purta o bijuterie neobișnuită pentru un membru al casei regale.

Bijuteria pe care o poartă Meghan Markle e foarte populară și în România

Aflați în SUA, cei doi regali au încercat să se implice cât mai mult în ajutarea celor în nevoie, în această perioadă. Meghan a fost surprinsă și în luna martie din acest an când purta un colier foarte inedit. La capătul lănțișorului său se regăsește un talisman care să o protejeze în caz de deochi.

Meghan și Harry, alături de bebelușul lor, Archie au traversat o perioadă plină de schimbări. În doar câteva luni, aceștia au renunțat la Marea Britanie, pentru a se muta în Canada. Însă, au părăsit și această țară, în favoarea Statelor Unite ale Amercii. Fosta actriță și regalul se află și în prezent în orașul Los Angeles. Este cunoscut că au renunțat la statutul lor de membri seniori ai Casei Regale din Anglia.

Bijuteria pe care o poartă Meghan Markle e foarte populară și în România. E neobișnuită pentru o ducesă
Meghan Markle poartă o bijuterie neobișnuită, care să o apere de deochi și de energiile negative

E neobișnuită pentru o ducesă

Meghan a încercat să se țină departe de activitățile publice, care să atragă atenția tabloidelor sau a paparazzi, dar nu a putut să scape complet de atenția nedorită. De aceea, simțindu-se iarăși ca pusă sub lupă, ducesa a decis să poarte o bijuterie specială. În acest scop, se protejează de energiile negative atunci când simte că atrage o asemenea povară. Meghan poartă o bijuterie populară și în țara noastră, fiind vorba despre un talisman ce se numește „evil eye”.

Deși s-au străduit din răsputeri să iasă din atenția tabloidelor britanice, cei doi foști Duci de Sussex nu au reușit complet, dar acum, cel puțin, acțiunile lor nu mai sunt legate de Familia Regală britanică. Cu toate acestea, se pare că Meghan simte nevoia unei protecții suplimentare, drept urmare nu o dată a fost văzută purtând la gât talismane pentru alungarea energiilor negative. „Ochiul răului“ era considerat un simbolul păgân, care putea fi pus pavăză împotriva forţelor malefice. Potrivit Daily Mail, ducesa Meghan poartă de ceva vreme un astfel de talisman, menit să o apere împotriva forțelor răului.

Urmăriți Impact.ro și pe