Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. Vestea tragică a dimineții

Stan Filon 19.09.2021, 10:19
Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. Vestea tragică a dimineții

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a venit cu vestea tristă a fost chiar cântăreața, care cu durere în suflet a făcut anunțul decesului fostului său soț, Ioan Cojocărița, bărbatul cu care a împărțit bune și rele timp de 13 ani.

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu

”Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tineretii, 13 la numar , cu care am inceput viata de familie, OMUL care mi-a daruit cel mai frumos si scump cadou de pe pamant , pe Alin , copilul nostru . Am ramas intr-o frumoasa relatie de prietenie pe viata .

De data aceasta soarta a fos mult mai cruda si ne-a despartit pentru totdeauna …ne-ai parasit! Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sufletul tau nobil ! Drum lin catre stele Jane ! Dumnezeu sa te ierte si sa-ti odihneasca sufletul in pace !”, este mesajul postat pe Facebook de îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Matilda Pascal Cojocarita este in doliu 
Matilda Pascal Cojocarita este in doliu

Fostul său soț a decedat

Matilda Pascal Cojocărița a fost căsătorită cu Ioan timp de 13 ani. În urma mariajului s-a născut Alin, fiul lor, ajuns acum la vârsta de 33 de ani. Încă nu se cunosc cauzele decesului. Cântăreața și-a refăcut viața alături de violonistul Ștefan Cigu, cu care este împreună de mai bine de 28 de ani de zile. Chiar dac s-a recăsătorit, artista a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul fiului lor.

Ioan Cojocărița era fost rugbist și locuia de ani buni la Milano, în Italia. Ioan Cojocărița a fost prezent și la nunta fiului său, Alin, în 2012, și chiar dacă se afla departe, era prezent în viața fostei sale soții și a fiului lor. El își vedea cât de des putea nepoții, pe care îi are din partea lui Alin, pe Adam și pe Tudor.

Internauții au asaltat-o acum pe artistă cu mesaje de condoleanțe. ”Condoleante sincere! Înțelepte considerente despre viață, despre istoria traita si pe care o respectați. A rămâne om, tine doar de rafinamentul caracterului fiecaruia! Respect doamna Matilda!”, ”Dumnezeu să-l odihnească și să-l ierte. Condoleanțe familiei!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...