Materia la care Gigi Becali era „profesor”, în timpul școlii. „Am luat două note de zece într-o oră”

Sorin Barbu 13.04.2022, 15:56
Materia la care Gigi Becali era „profesor”, în timpul școlii. „Am luat două note de zece într-o oră”

Gigi Becali a recunoscut mereu că nu îi plăcea foarte tare să învețe când era la școală. Și totuși exista o materie la care era foarte bun și îi și plăcea: matematica. Patronul FCSB a povestit, în direct, la televiziune, că a participat la olimpiada de matematică și că profesorii i-ar fi dat chiar două note de zece, în timpul unei ore.

Gigi Becali se laudă că a fost olimpic la matematică

Sunt multe întâmplări legate de „apetitul” lui Gigi Becali pentru școală. Giovanni Becali a povestit într-un interviu că vărul său și-a angajat un profesor cu care să învețe limba engleză. Salariul era destul de bun, doar că de câte ori profesorul apărea la ore, Gigi Becali îi spunea că poate să plece pentru că nu are timp de cursuri.

Omul de afaceri din Pipera a recunoscut că nu i-a plăcut foarte tare școala, dar spune că a fost cucerit de matematică. La această materie avea cele mai mari note și a participat chiar la olimpiadă.

„Păi, eu la școală cu matematica eram. La celelalte aveam cinci (n.r.- nota), dar venea să mă scoată din oră și mă lua la matematică.

Venea și mă scotea din oră și mă ducea la matematică, pentru că eu eram cu matematica. Făceam meditații pentru Olimpiadă. Într-o zi, a venit o inspecție și am primit doi de 10 într-o oră”, a declarat Gigi Becali, la ProArena.

Gigi Becali, conferință de presă în palatul din Aleea Alexandru

În condițiile în care matematica i-a plăcut atât de tare, Becali nu a fost foarte atras de materiile umaniste. Așa că nu s-a obosit să citească volumul „Suflete reci”, lansat, în anul 2017, de președintele clubului FCSB, Valeriu Argăseală.

„Hai, mă, lasă-mă cu prostiile. Eu sunt de principiul că toate se fac la timpul potrivit. La 60 de ani să facă poezii? Eu nu-l citesc nici pe Eminescu. Eu sunt cu matematica”, s-a amuzat copios Becali.

Patronul FCSB este cel mai bogat om din fotbalul românesc. Topul Capital scrie că averea lui este de aproximativ 425 de milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe