Măsuri drastice luate de dinamoviști. Iliev și-a trimis familia în afara țării de frica fanilor: „Dacă e să mi se întâmple ceva, să mi se întâmple doar mie”

Andrei Cezar 12.01.2022, 11:51
Măsuri drastice luate de dinamoviști. Iliev și-a trimis familia în afara țării de frica fanilor: „Dacă e să mi se întâmple ceva, să mi se întâmple doar mie”

Fanii au băgat spaima în jucătorii lui Dinamo. Portarul Plamen Iliev a luat o decizie radicală după ultimele incidente cu suporterii roș-albilor. Acesta și-a mutat familia la Sofia, în țara sa natală, pentru a o feri de furia ultrașilor dinamoviști. În plus, bulgarul ar dori și el să plece de la echipă, dar se pare că oficialii clubului nu ar fi de acord.

Într-o situație asemănătoare se află și Deian Sorescu, jucător care a fost dezbrăcat de fani la finalul meciului cu CS Mioveni, pierdut de dinamoviști cu scorul de 1-2.

Potrarul Plamen Iliev și-a trimis familia în afara țării de frica fanilor dinamoviști

Situația dezastruoasă de la Dinamo i-a adus la disperare pe fanii „câinilor”. Roș-albii au încheiat anul cum nu se putea mai rău. Se află pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 cu 12 puncte, iar evitarea retrogradării pare un obiectiv tot mai greu de îndeplinit.

În acest sezon, „câinii roșii” au înregistrat trei victorii, trei remize și 15 înfrângeri. După ultimul succes, cel cu Chindia Târgoviște din etapa a 19-a, întreaga suflare dinamovistă a sperat că acela este momentul care va aduce schimbarea pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Însă a venit partida cu  Mioveni care i-a scos din minți pe fanii roș-albilor. Deși a condus cu 1-0 aproape tot meciul, la final tabela arăta 2-1 pentru gazde. Mai întâi, Sanoh a egalat în minutul 90+2 din lovitură de pedeapsă, ca mai apoi, Rusu să aducă cele trei puncte în Argeș, printr-un gol marcat în minutul 90+5.

La finalul partidei, suporterii i-au chemat pe jucători să dea explicații. Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou și apostrofat dur de aceștia. Ulterior, la plecarea spre București, după câteva tentative nereușite de a bloca autocarul pe autostradă, ultrașii i-au surprins pe jucători într-o benzinărie și i-au luat la rost.

În urma acestor evenimente, portarul Plamen Iliev a hotărât să își tirmită soția și copiii în Bulgaria.

Dacă e să mi se întâmple ceva din partea fanilor, măcar să mi se întâmple doar mie, nu și celor din familie” a spus acesta, pentru GSP.ro.

Deian Sorescu vrea să plece de la Dinamo. Suma cerută de oficialii clubului pentru jucător

Și pentru Deian Sorescu acel moment a fost picătura care a umplut paharul și spune că după incidentul cu tricoul pentru el totul s-a terminat.

Da, acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic. Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu, nu se va schimba. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere” a spus, atunci, Sorescu.

Deian Sorescu nu vrea să mai rămână la Dinamo, iar şefii din Ştefan cel Mare sunt de acord cu plecarea acestuia, dar vor un milion de euro pentru a-i da drumul.

Urmăriți Impact.ro și pe