Mască simplă cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de acnee. Efectele sunt uluitoare

Redacția IMPACT 24.04.2020, 15:44
Mască simplă cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de acnee. Efectele sunt uluitoare

Mască simplă cu bicarbonat de sodiu poate fi aplicată de câteva ori pe săptămână. Este recomandată pentru persoanele care au probleme cu tenul, în special contra celor dificile, cum este acneea. Câteva ingrediente regăsite în orice casă vor face o diferență reală împotriva problemelor cu tenul.

Mască simplă cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de acnee

Masca facială poate fi adaptată și în funcție de tipul de ten, existând recomandări în funcție de sensibilitatea pielii. Pentru a o pregăti acasă, sunt necesare câteva ingrediente. Cel cheie este bicarbonatul de sodiu, cunoscut pentru efectele sale antiseptice. Dar și pentru faptul că va reda strălucirea tenului.

Mască simplă cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de acnee. Efectele sunt uluitoare
Masca simplă cu bicarbonat se poate realiza într-un timp record și se aplică direct pe față, după curățarea tenului

De aceea, pulberea albicioasă, foarte ieftină, se poate folosi și pe post de remediu și poate soluționa problemele dificile ale tenului. Din pricina faptului că acneea poate să revină, uneori chiar și după câțiva ani, masca se poate aplica și ca un tratament atunci când întâmpinați astfel de situații. Este recomandată și dacă ați testat deja mai multe astfel de produse cosmetice care nu au dat rezultatele dorite.

Efectele sunt uluitoare

Bicarbonatul poate face minuni facă îl amestecați cu o lingură de miere și puțină apă. Sunt suficiente 3-4 linguri de pudră de bicarbonat, pe care să le omogenizați cu restul ingredientelor. Pentru persoanele care au tenul foarte gras și excese de sebum, se recomandă adăugarea de 2 picături de zeamă de lămâie. Amestecul se aplică direct pe zonele cu erupții de acnee.

Masca din ingrediente naturale va calma tenul și va reduce roșeața, alături de iritațiile de pe piele. Atunci când pasta din bicarbonat și miere se usucă, se poate îndepărta cu ajutorul dischetelor demachiante umezite cu puțină apă, fie direct prin clătire cu apă din abundeță. Se poate aplica pe întreaga față, cu mențiunea de acoperire a părului și de evitare a ochilor.

Urmăriți Impact.ro și pe