Masca cu bicarbonat de sodiu care te scapă de imperfecțiunile tenului. Soluția simplă și uimitoare pentru piele

Madlen Moraru 20.06.2020, 14:41
Masca cu bicarbonat de sodiu care te scapă de imperfecțiunile tenului. Soluția simplă și uimitoare pentru piele

Masca cu bicarbonat de sodiu vă poate scăpa de imperfecțiunile tenului care vă dau bătăi de cap. Pulberea albicioasă poate fi transformată într-o mască facială cu mare succes și poate fi amestecată cu mai multe ingrediente, pentru rezultatele pe măsură. Măștile naturale pentru față se pot pregăti foarte ușor acasă și de multe ori sunt mai eficiente față de cele regăsite în comerț.

Masca cu bicarbonat de sodiu care te scapă de imperfecțiunile tenului

Masca cu bicarbonat se poate aplica de câte ori este nevoie pe ten și face minuni. Renumit și pentru proprietățile sale antiseptice, bicarbonatul poate reduce și roșeața tenului, alături de problemele mai mari, precum acneea.

Masca cu bicarbonat de sodiu care te scapă de imperfecțiunile tenului. Soluția simplă și uimitoare pentru piele
Masca cu bicarbonat de sodiu reduce problemele tenului precum erupțiile de acnee

De asemenea, s-a dovedit a fi benefic pentru piele și este important de știut că această mască este complet naturală. Se poate face acasă și nu costă foarte mulți bani, pentru că un pliculeț de bicarbonat ajunge să fie de cele mai multe ori și doar 1 leu. Un singur plic e suficient pentru mai multe folosiri și poate fi combinat în mai multe moduri, în funcție de tipul de problemă pe care îl aveți. De aceea, o mască simplă recomandată pentru toate tipurile de ten presupune ca bicarbonatul să fie amestecat cu o ceașcă de ceai de mușețel. Pentru prepararea măștii trebuie să adăguați o linguriță de bicarbonat în apa fierbinte de ceai.

Soluția simplă și uimitoare pentru piele

Cele două ingrediente se amestecă foarte bine. Se lasă să acționeze aproximativ 10-15 minute, după care clătește foarte bine cu apă călduță. Amestecul mai poate fi folosit și pe o dischetă demachiantă, pe care să o înmuiați direct în soluție. Se lasă să acționeze pe zonele problematice ale tenului. După clătire și uscare pe față se poate aplica și o cremă hidratantă. Dacă suferiți de acnee, se poate pregăti o mască cu bicarbonat și zeamă de lămâie. În acest mix, pulberea de bicarbonat va putea să regleze excesul de sebum și să dezinfecteze tenul, reducând și impuritățile, potrivit eva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe