Masacru în China: 8 copii, uciși cu brutalitate în prima zi de școală. Cine este atacatorul – VIDEO

Alexandru Ioanid 03.09.2019, 14:24
Masacru în China: 8 copii, uciși cu brutalitate în prima zi de școală. Cine este atacatorul – VIDEO

8 copii au fost uciși în China, în prima zi de școală. Teribilele crime au fost comise în provincia Hubei, transmit agențiile internaționale de presă.

Opt copii au fost uciși cu brutalitate în China. Atacul sângeros s-a petrecut la o școală din provincia Hubei, chiar în prima zi în care elevii s-au întors la cursuri. Copiii uciși învățau la Școala Chaoyangpo, potrivit CNN.

Atacul a avut loc chiar dimineața, în jurul orei 8:00, atunci când elevii se pregăteau să intre la cursuri. Poliția a izolat perimetrul, iar la fața locului au fost trimise forțe impresionante de ordine.

Atacul s-a comis luni, 2 septembrie, chiar în prima zi de școală.

8 copii, uciși în China: cine este atacatorul

Agresorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, susțin autoritățile locale. El a fost prins la scurtă vreme după atac și se află în custodia polițiștilor.

Pe lângă cei opt copii uciși, atacatorul a rănit și alte două persoane. Autoritățile nu au dat detalii despre vârsta copiilor uciși, având în vedere regimul politic din China și tendința de a mușamaliza astfel de cazuri.

Dar la școala unde s-a comis atacul învață, de regulă, copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Autoritățile susțin că au pus la dispoziția celorlalți copii și a rudelor victimelor psihologi care să-i ajute să treacă peste momentele grele.

Poliția a postat, inițial, pe o rețea de socializare din China detalii despre masacrul comis în provincia Hubei, dar postarea a fost ulterior ștearsă fără vreo explicație. Chiar și așa, hashtag-ul referitor la crimele comise a fost folosit de 120 de milioane de ori.

Atacuri similare în școli din China au mai avut loc și anul trecut. În octombrie, 14 copii dintr-o grădiniță au fost înjunghiați de o femeie cu un cuțit de bucătărie. De asemenea, în luna aprilie, nouă studenți au fost uciși și alții au fost răniți în urma unui atac în provincia Shaaanxi.

https://www.youtube.com/watch?v=3SGKXE77jUg

Urmăriți Impact.ro și pe