Măruță, prins pe picior greșit de fiica lui, Eva. Ce a putut să spună despre el și Anca Serea

Măruță, prins pe picior greșit de fiica lui, Eva

Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei este deja o mică vedetă pe internet. Eva, în vârstă de 4 ani jumătate are deja propriul său canal de Youtube, acolo unde și-a surprins fanii cu o nouă replică savuroasă. Micuța l-a înfruntat direct pe Măruță și l-a întrebat dacă vrea să se pupe cu Anca Serea.

Eva Măruță și-a dat de gol tatăl: ”Vrei să te pupi pe buze cu Anca Serea?”

Mezina familiei Măruță a demonstrat în repetate rânduri că are o personalitate foarte puternică. Drept urmare, Eva nu s-a sfiit, spre deliciul fanilor, să-și înfrunte tatăl. În timpul unei deplasări obișnuite la școală și la grădiniță, Eva i-a făcut o observație cel puțin interesantă tatălui său. Un mesaj a fost de ajuns ca drumul să fie plin de râsete. David a asistat liniștit la cele spuse de Eva, ca de obicei. „De unde știi că e Anca Serea? Te-ai îndrăgostit! Vrei să te pupi cu ea pe buze? Așa te vreau”, a spus Eva Măruță. Ce a răspuns Cătălin Măruță la întrebarea primită de la fiica sa?

eva maruta, maruta, anca serea

Eva Măruță și-a dat de gol tatăl: ”Vrei să te pupi pe buze cu Anca Serea?”. Sursă foto: Unica

„Mi-a dat mesaj pe telefon când a ieșit și i-am făcut loc. Este o domnișoară foarte drăguță. Nu m-am îndrăgostit! Tu nu înțelegi? Ea are șase copii, are soțul ei, are tot, dar e foarte frumoasă. Să mă pup cu ea pe buze? Nu pot, mă pup cu ea pe obraz, pentru că e o prietenă de-a mea”, a răspuns Cătălin Măruță la întrebarea primită de la fiica sa.

Eva își iubește foarte mult mama, căreia îi calcă pe urme. Într-un clip mai vechi Măruță o pune pe Eva să-i promită că va păstra un secret față de Andra, iar micuța îi răspunde că ”familiile nu au secrete”, drept pentru care va împărtăși întâmplarea din trafic și cu mama sa.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI