Andra și Eva Maria, primul colind împreună. L-au impresionat și pe Smiley. Video

Diana Radu 16.12.2019, 14:26
Andra și Eva Maria, primul colind împreună. L-au impresionat și pe Smiley. Video

După ce au susținut primul concert împreună mamă-fiică pe scena Operei Naționale din București, Andra și Eva și-au suprprins din nou fanii. Cele două au înregistrat și primul cântec împreună. Este vorba despre un colind care l-a suprins până și pe Smiley. Iată ce a spus spus artistul despre calitățile vocale ale micuței Eva.

Andra și fiica sa Eva au înregistrat primul colind împreună

Andra și Eva au înregistrat împreună un colind de suflet prin care își doresc să pătrundă în casele și în sufletele românilor și să le transmită puțin din emoția lor, dar și din spititul Crăciunului. Colindul interpretat de cele două se numește ”Deschide ușa creștine”, deși este un colind clasic, micuța Eva a avut grijă să-i dea culoare. Până și Smiley a rămas surprins de calitățile vocale ale Evei care a fost la înălțime. ”Sângele apă nu se face! Superb!”, a comentat Smiley la postarea făcută de Andra pe Instagram.

Andra, Eva, primul cântec
Andra și fiica sa Eva au înregistrat primul colind împreună

”Primiți cu colindul? Deschideți-vă casele și sufletele ca sa primiți iubire! Eu și Eva vă urăm Crăciun fericit în familie! Și vă provocăm să sunați pe cineva din familie cu care nu ați mai vorbit demult. Asta înseamnă sărbatoare cu adevarat fericită!”, a scris Andra pe contul său de Instagram alături de videoclipul în care cântă alături de Eva.

La doar patru ani, Eva este deja o mică vedetă și se vede că-i calcă pe urme mamei sale de care este și foarte atașată. Chiar și în videoclip se vede la un momentat dat cum Eva îi pupă mâna Andrei și o ia în brațe. De asemenea, Eva are și propriul ei canal de Youtube, unde este urmărită de sute de fani și unde a mai fost suprinsă de câteva ori cântând și dasând. Așadar, se poate spune că Eva este influencer-ul familiei.

Andra și Cătălin Măruță împreună doi copii, Eva și David, însă se pare că David e ceva mai rezervat cu aparițiile scenice preferând să rămână în umbra mamei și a surioarei sale. Poate că David îi va călca pe urme lui Măruță sau poate își va croi propriul lui drum în alt domeniu.

Urmăriți Impact.ro și pe