Mărturisirea incredibilă făcută de regina Elisabeta pe patul de moarte. Ultimele cuvinte ale suveranei l-au mișcat pe duhovnicul ei

Ana Anitoiu 22.09.2022, 13:46
Mărturisirea incredibilă făcută de regina Elisabeta pe patul de moarte. Ultimele cuvinte ale suveranei l-au mișcat pe duhovnicul ei

Regina Elisabeta a II-a ar fi făcut o mărturisire incredibilă pe patul de moarte, la Castelul Balmoral din Scoția. Ultimele cuvinte ale suveranei l-au mișcat pe duhovnicul ei. Preotul a dezvăluit ce i-a spus monarhul înainte de a deceda, la data de 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus regina duhovnicului ei

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Regina Elisabeta a II-a s-a mărturisit. Suverana a fost vizitată de reverendul Iain Greenshields, în vârstă de 68 de ani, care a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus suverana.

„Ea a povestit de-a lungul timpului că înainte de a fi proclamată regină i-a cerut lui Dumnezeu înțelepciune. Iar aceasta a persistat de-a lungul vieții ei. Am vorbit despre credința ei, chiar mi-a spus că nu are regrete.

Avea o memorie excepțională, știa totul despre tine, de parcă și-ar fi făcut temele chiar înainte de a te primi. Este pur și simplu sfâșietor că o femeie care a fost atât de importantă, care a avut un rol atât de important în viețile noastre, nu mai există”, a spus reverendul la ABC News.

În plus, reverendul a spus că Regina Elisabeta a II-a părea a fi într-o formă bună înainte de a muri și că suverana a glumit cu el, spunându-i că îl trimite la Turnul Londrei, ce a fost utilizat ca închisoare inclusiv în cele două Războaie Mondiale.

Marturisirea incredibila facuta de regina Elisabeta pe patul de moarte
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, recunoscută pentru simțul umorului

Se pare că Regina Elisabeta a II-a și-a păstrat simțul umorului până la sfârșitul vieții. Suverana era recunoscută pentru glumele pe care obișnuia să le facă. De exemplu, anul trecut, la summit-ul G7 din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în timp ce făcea o fotografie oficială alături de liderii prezenți, suverana i-a făcut pe aceștia să râdă, întrebând: „Ar trebui să arătăm de parcă ne-am simți bine?”.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, luni, 19 septembrie, alături de soțul ei, Prințul Philip, la Capela Memorială Regele George al VI-lea de la Castelul Windsor. Suverana comandase capela memorială în anul 1962 şi a denumit-o după tatăl său. De asemenea, tatăl reginei şi soţia sa, Regina Mamă Elisabeta, sunt înmormântaţi acolo, împreună cu fiica lor cea mică, Prinţesa Margaret.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...