Cine este bărbatul alături de care Maria Constantin a fost prinsă la mare. Fanilor nu le-a venit să creadă

Madlen Moraru 10.07.2020, 12:50

Maria Constantin a fost surprinsă alături de un bărbat, la mare. Artista de muzică populară a fost în prim-planul unor episoade mai puțin plăcute în ultimele luni. Ulterior a ieșit la iveală că a avut legătură cu un bărbat însurat și ar fi fost chiar bătută de soția acestuia!

Cine este bărbatul alături de care Maria Constantin a fost prinsă la mare. Fanilor nu le-a venit să creadă

Maria Constantin a avut o apariție total neașteptată la malul mării. Solista s-a făcut remarcată, deși nimeni nu mai credea că ea va iubi din nou, după câte despărțiri a avut într-o perioadă nu tocmai îndelungată. În încercarea de a-și reface viața pe plan sentimental, Maria Constantin și-a încercat norocul în mai multe relații. A fost implicată din acest motiv și într-un triunghi amoros din care a ieșit însă cu o lecție dură, pentru că ar fi încasat și o bătaie din partea soției celui cu care se iubea. Momentele au avut loc la început de an.

Cine este bărbatul alături de care Maria Constantin a fost prinsă la mare. Fanilor nu le-a venit să creadă
Maria Constantin a fost surprinsă la mare într-o companie neașteptată. Solista de muzică populară a avut o istorie amoroasă tumultoasă în ultima vreme

În plin sezon estival, însă, fosta soție a regretatului Marcel Toader a fost remarcată în compania unui nou iubit. Artista care mai are și un băiețel dintr-o altă căsnicie a plecat la mare, unde a dorit să se relaxeze. Ochii curioșilor au surprins-o însă alături de un bărbat misterios. Mulți spun că Andrei Drăguț, colegul său de trupă, cu care a plecat la mare pentru cea mai nouă piesă muzicală a Mariei, este și cea mai nouă cucerire a solistei.

Fanii au rămas fără cuvinte și potrivit celor de la spynews.ro, artista e total rezervată atunci când oferă declarații despre viața persoanșă. Momentele de la malul mării le-au dat multora de bănuit. Mai este cunoscut că la începutul pandemiei, Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga, cu care forma un cuplu. Lansarea melodiei sale pare să fi reprezentat prilejul perfect pentru o escapadă la malul mării. Așa cum se poate observa și în imaginile din galeria foto, “colaborarea” lor a început în urmă cu o lună, dacă ar fi să ne ghidăm după postările pe Facebook ale artistului popular.

”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, mărturisea solista acum ceva timp despre acea despărțire.

Urmăriți Impact.ro și pe