Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Dan Lăzărescu: “Nu mai vorbea cu nimeni la telefon”

Rădulescu Valentin 13.05.2020, 13:55
Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Dan Lăzărescu: “Nu mai vorbea cu nimeni la telefon”

Unul dintre marii arbitri ai României s-a stins din viață în ziua de luni. Dan Lăzărescu a decedat din cauza unui stop cardio-respirator și a fost găsit mort în casă. Fiica sa a decis să vorbească despre acest subiect și despre ce s-a petrecut în urmă cu câteva zile de la evenimentul nefericit.

Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Dan Lăzărescu

Dan Lăzărescu s-a stins la vârsta de numai 49 de ani. Fostul arbitru internațional a fost găsit de către echipajele de poliție și de către fiica sa în ziua de luni, căzut în baie. Decesul ar fi avut loc în urma unui atac de cord. Andreea Lăzărescu, fiica sa, a decis să vorbească despre cum s-a întâmplat totul. Potrivit declarațiilor, aceasta ar fi știut că tatăl ei nu se simte tocmai bine în ultima perioadă.

„Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morții tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boală anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu să vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevărat că l-am găsit după o zi. L-am găsit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunț pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculați”, a spus Andreea Lăzărescu, potrivit digisport.ro.

Sursă Foto: zf.ro
Sursă Foto: zf.ro

Familia fostului arbitru este distrusă

Fiica lui Dan Lăzărescu a ținut să precizeze că acesta nu a fost părăsit, ba chiar a fost căutat imediat după ce nu a mai răspuns la telefon. Se pare că în ultimele zile din viață, fostul arbitru nu mai vorbea decât cu fiica și mama lui. Andreea a spus că atât ea, cât și familia ei, trec prin momente cumplite de la confirmarea decesului. Dan Lăzărescu a fost unul dintre cei mai importanți arbitrii ai României, dar a fost forțat să se retragă din cauza unor probleme de sănătate. Înmormântarea va avea loc astăzi la Joița.

„Tatăl meu, în ultimele 2 zile de viaţă nu mai vorbea cu nimeni la telefon în afară de mine şi de mama lui. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat in locuință. Îi era rău, dar nu exagerat.
Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă nu am reuşit fără echipajul de poliţie. Data şi ora decesului au fost : ‘LUNI, 11 MAI, ORA 22:00’. Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndurerați, total distruși”,
a mai adăugat Andreea Lăzărescu, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe