Marius Croitoru este noul antrenor al formației U Craiova 1948! Pe ce durată se întinde contractul dintre Adrian Mititelu și tehnicianul dorit de Gigi Becali la FCSB

Sorin Barbu 23.06.2022, 17:30
Marius Croitoru este noul antrenor al formației U Craiova 1948! Pe ce durată se întinde contractul dintre Adrian Mititelu și tehnicianul dorit de Gigi Becali la FCSB

Marius Croitoru și-a găsit rapid echipă, după ce a plecat de la FC Botoșani, la finalul sezonului. Antrenorul a semnat un contract pe doi ani cu U Craiova 1948 și a fost deja prezentat pe contul oficial de Facebook al formației patronate de Adrian Mititelu.

Marius Croitoru, noul antrenor al formației U Craiova 1948

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după o discuție mai aprinsă cu patronul Valeriu Iftime, legată de locul pe care echipa a terminat campionatul, dar a ajuns să lucreze cu un alt om de afaceri iute la mânie, mai ales când este vorba de fotbal și de rezultate. Adrian Mititelu este cunoscut drept un finanțator care schimbă rapid antrenori, chiar și din închisoare.

Sezonul trecut, echipa a avut patru tehnicieni. Adrian Mutu, Flavius Stoican, Eugen Trică și Nicolo Napoli au plecat de pe banca formației din oltene când Adrian Mititelu nu a mai fost de acord cu ei. Toate aceste mutări l-au costat aproape 500.000 de euro, a dezvăluit președintele Marcel Pușcaș.

Dintre toți antrenorii, conducătorii formației l-au regretat cel mai mult pe Adrian Mutu și au spus că s-au grăbit când s-au despărțit de el. Nici Nicolo Napoli, antrenorul care a salvat echipa de la retrogradare nu a avut un cuvânt de spus în fața șefului. Când a cerut mai mulți bani la salariu și un buget pentru achiziții nu i s-a mai prelungit contractul. Italianul a fost dat afară de la Craiova a opta oară.

Marius Croitoru a semnat un contract pe doi ani cu formația din Bănie și a fost deja prezentat pe pagina oficială de Facebook. „Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile”, a anunțat clubul patronat de Adrian Mititelu.

Antrenorul a fost și în atenția lui Gigi Becali, dar patronul formației FCSB a considerat că este mai bine să meargă, în continuare, cu Toni Petrea, antrenorul cu care a luptat pentru titlu până la finalul sezonului.

U Craiova 1948 a terminat pe locul 10 ultimul sezon de Liga 1, cu două poziții mai jos decât FC Botoșani, cu Marius Croitoru pe bancă.

Urmăriți Impact.ro și pe