Mario Camora, pus la zid după primul meci la echipa națională. Ce i se reproșează

Marian Cărăvan 09.10.2020, 11:41
Mario Camora, pus la zid după primul meci la echipa națională. Ce i se reproșează

Mario Camora a debutat la echipa națională în meciul de baraj cu Islanda. Fundașul CFR-ului a fost titular în Islanda – România 2-1, însă a fost criticat dur pentru prestația sa. Mario Camora a fost pus la zid după primul meci la echipa națională.

Ce i se reproșează lui Mario Camora. Pus la zid după primul meci la echipa națională

Convocarea lui Mario Camora a stârnit controverse, ultrașii au amenințat cu proteste, dar în cele din urmă selecționerul a mers pe mâna portughezului, pe care l-a și titularizat în meciul de joi seara, de la Reykjavik. A ieșit însă prost pentru „tricolori”, înfrângerea lăsându-ne din nou acasă. Paradoxul e că acum stăm acasă la turneul de acasă.

Un fost component al echipei naționale a analizat prestația lui Mario Camora și a tras concluziile după eșecul de la Reykjavik. Cosmin Moți, fotbalist care deja a pierdut șirul trofeelor cucerite cu Ludogoreț în Bulgaria, l-a pus la zid pe Mario Camora. Moți îl consideră vinovat pe Camora de ambele goluri primite de tricolori la Reykjavik.

„Bălașa și Burcă au jucat bine. Nu știu dacă li se poate reproșa ceva. N-au greșit la niciunul dintre goluri.

A fost greșeala lui Camora, asta e părerea mea. La golul 1 nu a întâmpinat adversarul, la al doilea l-a scos din ofsaid. E normal într-un fel, pentru că e primul meci al lui la echipa națională, a fost și un pic de presiune pe umerii lui”, a spus Cosmin Moți, pentru GSP.ro.

Mario Camora (în mijloc) a debutat în echipa națională în meciul de la Reykjavik

Mario Camora nu a scăpat nici de criticile lui Șumudică

Pentru Mario Camora, debutul în echipa națională a României nu a fost unul fericit. Tricolorii au pierdut meciul de baraj cu Islanda și au rămas în afara EURO 2020. Camora nu a scăpat nici de criticile lui Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep.

„La golul doi n-ai voie să faci așa ceva, să nu stai în linie. Asta nu putem să i-o spunem lui Rădoi, nu poți să faci asta cu jucători de 30 de ani. A fost o greșeală impardonabilă a lui Camora. Deocamdată ducem lipsă de jucători care să joace meci de meci în campionate puternice”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Islanda și Ungaria se vor întâlni pe 12 noiembrie, la Budapesta, în finala play-off-ului pentru EURO 2020. În schimb, pentru România urmează meciuri din Liga Națiunilor. Urmează meciul cu Norvegia (11 octombrie, ora 19:00, în deplasare), după care, pe 14 octombrie, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni Austria, la Ploiești.

Urmăriți Impact.ro și pe