EXCLUSIV

Marina Almășan vine cu replici dure la adresa văduvei lui Victor Socaciu. „Poate va înțelege ce familie frumoasă a spulberat”. De ce crede că i-a devorat cartea EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 13.05.2022, 12:53

Marina Almășan relatează cu lux de amănunte toată povestea de dragoste trăită alături de fostul său soț, tatăl copilului ei, în cartea recent lansată, „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”. Brândușa Simion, ultima soție a regretatului artist, și-a declarat nemulțumirea vizavi de romanul Marinei încă de când aceasta își manifestase doar intenția de a-și pune viața pe tapet. Odată ce cartea a apărut pe piață, văduva lui Victor Socaciu a spus pentru impact.ro că nu se arată deloc interesată de ceea ce ar putea afla din rândurile scrise de „rivala sa”.

Marina Almășan e convinsă că văduva lui Socaciu i-a devorat deja cartea

În replică, Marina Almășan i-a transmis tot prin intermediul impact.ro că poate va înțelege totuși din cartea sa ce familie frumoasă a spulberat, referindu-se la faptul că decizia sa de a divorța de Victor Socaciu a fost luat după apariția Brândușei Simion în viața fostului său soț.

„E o reacție superficială, definitorie pentru persoana în cauza. Dacă declari ca ai iubit un om, atunci ești dornic să cunoști totul despre acea persoană, inclusiv viața lui înainte de apariția ta în ea.

Dacă mă întrebați, eu sunt convinsă că femeia aceea a devorat deja cartea, chiar și numai în căutarea unor elemente care să-i permită darea mea în judecată, asa cum a amenințat, voalat.

Și cred că a avut o mare surpriză. Și mai cred că, poate, dacă are și ceva suflet ( deși mă îndoiesc, judecând după destule acțiuni mai îndepărtate sau mai recente) va înțelege , deși mult prea târziu, ce familie frumoasă a spulberat. Și cum au știut să lupte cei dinaintea ei, pentru ca Victor să trăiască…”, a mărturisit Marina Almășan pentru impact.ro

almasan
Marina Almășan

O altă provocare pentru vedeta tv

După evenimentul de lansare al cărții, cu peste o sută de invitați, Marina se pregătește de o nouă provocare, mai précis lansarea unui CD peste doar câteva zile.

„Mă pregătesc de o nouă lansare: pe 24 mai, în apropierea Zilei Copilului, lansez, împreună cu celebrul compozitor Mihai Alexandru, un CD cu muzică pentru copii: 10 cantece de 10.

Sunt la a doua colaborare cu Mihai ( eu fiind textierul), noi mai scoțând pe piată, acum șapte ani, CD-ul “13” Alti compozitori cu care am lucrat, tot ca textier, sunt și Adi Ordean, Dinu Giurgiu, Mihai Pocorschi, Andrei Tudor, Dani Constantin”, ne-a mai spus aceasta.

În trecut, Marina Almășan a avut și o piesă, pe care a cântat-o cu Victor Socaciu, „Inelul lui Saturn”, semn că muzica este o altă mare pasiune a prezentatoarei de la TVR.

Urmăriți Impact.ro și pe