Ce va afla fiul lui Victor Socaciu despre relaţia dintre tatăl său şi Marina Almășan. Prezentatoarea a recunoscut: „Nu era atent la noi” (Exclusiv)

Badea Violeta 07.05.2022, 17:16

Marina Almășan și-a lansat joi, 5 mai, cartea despre fostul ei soț, regretatul Victor Socaciu. Astfel, prezentatoarea TV a ales să împărtășească cu toată lumea detalii uimitoarea despre povestea de iubire cu tatăl copilului ei. Relația celor doi a durat nu mai puțin de 16 ani și s-a terminat cu un divorț cu scântei. Iată ce amănunte va afla fiul lui Victor Socaciu. Vedeta TVR a spus tot adevărul!

Dezvăluiri incredibile din cartea Marinei Almășan. Cum va reacționa fiul regretatului artist

Celebra prezentatoare de la TVR și-a deschis sufletul în fața tuturor românilor și le-a adus în prim-plan o carte despre Victor Socaciu. Marina Almășan nu a mai ținut cont de nimeni și a povestit în detaliu toată povestea de iubire trăită alături de cel care i-a fost partener timp de 16 ani.

Vedeta și-a lansat cartea despre tatăl copilului ei joi, 5 mai, chiar dacă nu a avut aprobarea văduvei lui Victor Socaciu. Aceasta a oferit detalii despre relația pe care a avut-o cu cântărețul, care, la un moment dat, și-a făcut familia să sufere. Marina Almășan a dezvăluit, de curând, pentru Playtech că fiul ei, Victor, va afla din carte lucruri mai puțin știute.

„El mic fiind, nu era atent la detalii pe care eu le povestesc. El alerga printre picioarele noastre, în patru labe. Iar noi ne trăiam povestea de iubire.

E clar că va afla din carte elemente multe din viața de familie, pe care mult mai târziu a început să le conștientizeze. Când ești mic, nu ești atent la mama și la tata, vrei doar ca mama să-ți cumpere mașinuțe, iar tata să te plimbe cu bicicleta.

Victor o să intre într-o poveste frumoasă, din care poate o să iasă mai trist, dar poate mai bogat sufletește.”, a declarat prezentatoarea TV pentru sursa de mai sus.

Marina Almășan, afirmații nebănuite despre moartea lui Victor Socaciu
Victor Socaciu, Marina Almasan si fiul lor

Victoraș Socaciu a împlinit 25 de ani

Fiul Marinei Almășan și al regretatului Victor Socaciu a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani. Tânărul și-a pierdut tatăl anul trecut și nu și-a revenit încă. Acesta își amintește mereu de clipele petrecute în copilărie, cu ambii părinți. Iată cum va sărbători anul acesta!

„Ambii m-au răsfățat enorm de mult, îmi luau în special lego, asta-mi doream. Ne adunam toată familia la masă, primeam cadouri, râdeam, glumeam.

Era o atmosferă foarte plăcută. Acum voi sărbători cu mama, familia, prietena mea, bunicii.”, a dezvăluit Victoraș, citat de sursa menționată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...