INTERVIU

Marina Almășan se mândrește cu fiul ei. „Câștigă de cinci ori mai mult decât mine. Mă pregătesc de o mare despărțire”. Unde pleacă Victor Socaciu jr. Interviu EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 15.09.2022, 20:26

Marina Almășan are numai motive să fie mândră de fiul său și al regretatului artist, Victor Socaciu. La 25 de ani, acesta câștigă de cinci ori mai mult decât mama lui și se pregătește să se mute în Dubai, împreună cu prietena lui, Ana, potrivit propriilor mărturisiri făcute în exclusivitate de vedeta tv pentru Impact.ro. Tânărul lucrează în domeniul IT, la fel ca și iubita lui.

Marina Almășan, mândră de fiul ei

Marina Almășan va rămâne în curând singură, asta pentru că fiul său și al lui Victor Socaciu se va muta cu prietena lui în Dubai. Tânărul nu mai locuia însă cu mama lui, dar petrecea mult timp cu aceasta.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire. Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui”, a declarat aceasta pentru Impact.ro.

Unde lucrează Victor Socaciu jr.

Vedeta tv ne-a mai mărturisit că fiul său lucrează în domeniul IT, la Revolut, și câștigă în prezent de cinci ori mai mult decât ea:

„În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoii sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România”.

Marina Almășan se mândrește cu fiul ei. „Câștigă de cinci ori mai mult decât mine. Mă pregătesc de o mare despărțire”. Unde pleacă Victor Socaciu jr. Interviu EXCLUSIV
Marina Almasan si fiul ei

Ce spune vedeta despre iubita fiului său

Marina nu ne-a ascuns faptul că-i place foarte mult prietena fiului său pe care deja îi vede ca pe o familie, deși încă nu s-au căsătorit:

„Ana îmi place foarte mult. Îmi doresc să mai scriu, să călătoresc și mereu mă rog să se împace bine copiii mei mereu. Sunt atât de fericită când văd cât de frumos împart ceea ce au, când văd câte lucruri frumoase îi leagă, mi s-ar părea greu să văd, ca în cazul meu, cum ceva frumos se termină. Vreau să fie așa mereu, eu să fiu fericită pe margini.

Nu mă bag, în zilele noastre sunt ca și căsătoriți, îi văd ca o familie, le mai lipsește doar copilul, se gospodăresc singuri. Iar faptul că au servicii bune, care le oferă și un confort financiar, îi face să aibă o relație relaxantă. Iar multe dintre nenorocirile în cuplu vin din cauza lipsei de bani. Sunt pregătită să devin soacră mare, bunică, mai am puțin și ies la pensie, trebuie să am activitate”.

Cum se va numi noua emisiune a vedetei tv

Altfel, Marina Almășan pregătește o nouă emisiune, după ce cea pe care o prezenta, „Femei de zece”, a fost scoasă din grila TVR.

„Pregătim noua emisiune. O să fie un duel al generațiilor, și se va numi ‘Rivalii’. O personalitate tânără va sta față în față cu o persoană consacacrată din același domeniu. Eu îi voi provoca să se manifeste în diverse situații, teme, în raport cu vârsta lor. Ei vor avea o mică armată de susținători, va fi un juriu format din personalități, un show de divertisment, cu muzică și invitați surpriză. Începem filmările la începutul lui octombrie”, ne-a mai spus aceasta.

Lansează un nou jurnal

Altfel, după ce i-a oferit fiului său cadou, chiar de ziua lui de naștere, o carte despre Victor Socaciu, tatăl său, Marina se pregătește de o nouă lansare.

„O să ies pe piață cu un nou Jurnal de călătorie, l-am predat la tipar, luna viitoare îl voi lansa. Va fi despre călătoria pe care am făcut-o în Danemarca”, a completat vedeta tv.

Urmăriți Impact.ro și pe