EXCLUSIV

Marina Almășan, declaraţii cutremurătoare despre Victor Socaciu. A avut putere să povestească abia acum: „Despărțirea de el m-a dărâmat” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 20.01.2022, 16:51
Marina Almășan, declaraţii cutremurătoare despre Victor Socaciu. A avut putere să povestească abia acum: „Despărțirea de el m-a dărâmat” EXCLUSIV

Vedeta tv a început deja să scrie pentru cartea pe care o va lansa despre Victor Socaciu, fostul soț alături de care a trăit 16 ani, cu sprijinul actualului său partener, Georgică Cornu, care nu e deranjat sub nicio formă că aceasta va pune pe hârtie povestea de dragoste cu un alt bărbat. Din contră, omul de afaceri este cel care a încurajat-o să facă acest lucru.

Georgică Cornu vrea ca Marina Almășan să scrie o carte despre Victor Socaciu. „Un prieten și nu neapărat un iubit”

Marina Almăşan și regretatul artist, Victor Socaciu, decedat la fineleu lui decembrie, la vârsta de 68 de ani, au divorțat în 2012, după un mariaj de 16 ani, în urma căruia a rezultat fiul lor, Victoraș. Cei doi foști soți s-au războit prin tribunale vreme de mai bine de cinci ani și s-au acuzat reciproc de infidelitate, vedeta tv spunând că a fost înșelată de către fostul soț cu impresara lui, Brândușa Simion, care i-a devenit, ulterior, cea de-a treia soție.

De la divorț, Marina nu și-a mai vorbit cu fostul soț, decedat în urmă cu două săptămâni. Afectată de moartea acestuia, vedeta tv a început să aștearnă pe hârtie lucruri neștiute despre povestea lor de dragoste. Mai mult, aceasta a început deja să scrie o carte despre aceasta și despre cine a fost artistul Victor Socaciu.

Georgica Cornu o indeamna pe Marina Almasan sa scrie o carte despre Victor Socaciu
Georgica Cornu o indeamna pe Marina Almasan sa scrie o carte despre Victor Socaciu

„Despărțirea de Victor m-a dărâmat”

Cel care a încurajat-o să dezvăluie lucruri mai puțin cunoscute chiar și din intimitatea căsniciei sale cu Victor Socaciu este chiar actualul său iubit, Georgică Cornu.

„Noi am pornit pe acest drum nu ca niște iubiți, cum s-a tot vânturat în presă, acum zece ani. Am pornit ca doi oameni pe care propriile drame, trăite în secret, i-a adus la acelaș numitor comun. Ne-am plâns reciproc pe umăr, am devenit din ce în ce mai apropiați. Fiecare din noi avea nevoie de o susținere puternică: pe mine despărțirea de Victor (nu divorțul propriu-zis, ci despărțirea concretă, care s-a declanșat cu aproape un an în urmă…) m-a dărâmat, iar pe el propriile probleme în familie, cărora li s-au adăugat cele personale. Un prieten și nu neapărat un iubit, era tot ce avea nevoie fiecare”, a declarat vedeta tv pentru impact.ro.

Cum a evoluat relația sa cu George Cornu

Marina a adăugat că relația sa cu actualul partener a evoluat în timp.

„Prietenia noastră, în timp, și-a schimbat nuanțele, ne-am fost alături în atâtea și atâtea alte momente complicate, iar acum Georgică întelege că, odată cu Victor, am pierdut 16 ani din viața mea, care știe și el ca au fost foarte frumoși. Poate că această carte îmi e chiar necesară, pentru a spune ce am pe suflet și a putea să-mi continui viața. Din acest moment noțiunea de “timp liber” devine, o vreme, pentru mine SF: doar am de terminat cartea și , în plus, de pregătit “restartul” (cu multe surprize plăcute!) al noului sezon Femei de 10, Bărbați de 10! ”, ne-a mai spus prezentatoarea de la TVR.

Urmăriți Impact.ro și pe