EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu locuinţa lui Victor Socaciu după moarte. Văduva artistului a luat decizia deja: „Nu mai poate” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 19.01.2022, 19:59
Ce se întâmplă cu locuinţa lui Victor Socaciu după moarte. Văduva artistului a luat decizia deja: „Nu mai poate” EXCLUSIV

Ultima soție a lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, intenționează să se mute din vila de la Cornu, acolo unde și-a petrecut ultimii ani din viață alături de regretatul artist, după ce va trece peste cele 40 de zile de doliu. În plus, vila ar trebui scoasă la vânzare, dat fiind faptul că au dreptul la moștenire de pe urma tatălui lor și cei trei copii pe care-i avea acesta.

Ce spune văduva lui Victor Socaciu despre moartea artistului

Victor Socaciu s-a stins pe data de 27 decembrie, la 68 de ani, după ce și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață într-un spital din București. Inițial s-a crezut că explicația morții artistului este legată de o mai veche operație privind un transplant de rinichi, dar familia a explicat că lucrurile nu au stat deloc așa.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a arătat Brândușa Simion, văduva artistului, la scurtă vreme după decesul acestuia.

Apoi a adăugat:

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea niște efecte post-COVID în organism, pleurezie, adică acumula lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”.

Îi e greu după decesul lui Victor Socaciu

După decesul artistului, Brândușa Simion, cea de-a patra și ultima soție a celebrului cantautor, a rămas în vila de la Cornu, acolo unde aceasta și Victor Socacu și-au petrecut o parte din viață. Chinuită de amintiri, aceasta intenționează să se mute, chiar dacă artistul este înmormântat tot la Cornu.

„Nu mai vrea să stea acolo, singură. Spune că nu poate, îi este foarte greu”, a declarat pentru impact.ro o vecină de-a acesteia.

Ce se întâmplă cu locuinţa lui Victor Socaciu după moarte. Văduva artistului a luat decizia deja:
Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu

Copiii au dreptul la jumătate din casa de la Cornu

În cazul în care nu va exista vreo soluție pentru a fi despăgubiți, casa ar trebui scoasă la vânzare. Asta pentru că cei trei copii ai regretatului artist, pe care i-a avut din trei căsnicii diferite, au și ei dreptul la jumătate din averea tatălui lor, inclusiv la jumătate din casa de la Cornu.

Victor Socaciu a avut trei copiii, din patru căsătorii diferite. Mai întâi două fete, una de 40 de ani, Iulia, rezultată din prima căsătorie, apoi o alta, pe Alessia Ana Maria, de 33 de ani, din cea de-a doua căsătorie. Singura care i-a oferit un băiat a fost vedeta de televiziune Marina Almăşan, cea care l-a adus pe lume pe Victoraș, acum 23 de ani. Marina și Victor Socaciu au format un cuplu până acum un deceniu, în 2012 ei separându-se după un mariaj ce a durat aproape 16 ani.

Ce a spus văduva lui Socaciu

La rându-i, Brândușa Simion, susține că dincolo de dispariția soțului ei nimic nu o mai interesează pe această lume. Ea a refuzat să comenteze unele declarații sau zvonuri survenite la adresa fostului ei partener de viață, imediat după moartea acestuia, consumată la 27 decembrie 2021.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa. Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune”, a precizat Brândușa Socaciu pentru impact.ro.

Ce relație a avut Socaciu cu copiii săi

Pe de altă parte, Brândușa Socaciu a negat că fostul ei soț ar fi făcut diferențe între copiii săi, trei la număr.

„Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a adăugat aceeași Brândușa Socaciu.

Prin comparație însă, Marina Almășanu, cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu, a susținut recent, că fiul ei și al lui Victor Socaciu, Victoraș, nu a putut înnopta în casa tatălui său de la Cornu, după ceremonia funerară din 29 decembrie. El a trebuit să opteze pentru un hotel din Câmpina.

 

Urmăriți Impact.ro și pe