EXCLUSIV

Marina Almășan face mărturisiri, în premieră, despre Socaciu: „Până acum am tăcut”. Va scrie o carte despre povestea lor de iubire EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 11.01.2022, 18:16
Marina Almășan face mărturisiri, în premieră, despre Socaciu: „Până acum am tăcut”. Va scrie o carte despre povestea lor de iubire EXCLUSIV

La două săptămâni de la moartea artistului, Marina Almășan a început să aștearnă pe hârtie mărturisiri emoționante despre cel care i-a fost soț și despre povestea de dragoste pe care au trăit-o. Cei doi nu și-au mai vorbit de mai bine de zece ani, de la divorț pentru că, ne spune vedeta TV, a simțit nevoia unei pedepse. Marina este decisă chiar să scrie o carte despre căsnicia lor, dar și despre artistul Vcctor Socaciu.

Marina Almășan nu mai tace. Ce spune despre Victor Socaciu

Marina Almăşan a divorțat de Victor Socaciu în 2012, după un mariaj de 16 ani, în urma căruia a rezultat fiul lor, Victoraș. Cei doi foști soți s-au războit prin tribunale vreme de mai bine de cinci ani și s-au acuzat reciproc de infidelitate, vedeta TV spunând că a fost înșelată de către fostul soț cu impresara lui, Brândușa Simion, care i-a devenit, ulterior, cea de-a treia soție.

De la divorț, Marina nu a mai vorbit cu fostul soț, decedat în urmă cu două săptămâni. Afectată de moartea acestuia, vedeta a început să aștearnă pe hârtie lucruri neștiute despre povestea lor de dragoste și intenționează să scrie și o carte despre aceasta și despre cine a fost artistul Victor Socaciu.

Marina Almasan nu mai tace. Ce spune despre Victor Socaciu
Marina Almasan nu mai tace. Ce spune despre Victor Socaciu

Motivul pentru care a refuzat să-i mai vorbească

Prezentatoarea a mărturisit, pe marginea acestui subiect, că a așteptat timp de zece ani să vorbească despre fostul soț, care cândva i-a rănit sentimentele, întrucât acum el nu mai aparține niciunei alte femei.

„Nu am făcut decât să respect lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj. Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani.

Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit… Acum Victor nu mai aparține niciunei femei.

Le aparține tuturor deopotrivă. Tuturor românilor care i-au iubit muzica și sper să-i păstreze în memorie și în suflet cântecele. Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani. Și nădăjduiesc că toate aceste confesiuni (pe care lumea mă îndeamnă tot mai des să le adun într-o carte) să readucă adevărul în povestea noastră și să-l prezinte pe artist în lumina meritată”, ne-a declarat aceasta.

„Pe mama mea a iubit-o foarte mult”

Marina Almășan a povesit, astăzi, pentru „Femei de 10”, ce relație a fost între părinții săi și Victor Socaciu și cum artistul a compus piesa „Cântec pentru soacre”, pe care nu de puține ori i-a fredonat-o și mamei sale.

”Nu știu câte soacre “au trecut prin mâinile” lui Victor, știu doar că pe mama mea a iubit-o foarte mult. Uneori mă simțeam chiar ușor jenată, știind că, la început, părinții mei nu au fost din cale-afară de încântați că le aduc în casă un ginere artist. De vină nu erau decât prejudecățile, ai mei neavând ce altceva să reproșeze alegerii mele.

Mai cu seamă că tata și Victor împărtășeau aceeași gândire “de stânga” și aceeași dragoste pentru șah (nu ratau nicio ocazie pentru a se “război” pe tabla de șah!), iar mama , fire extrem de muzicală, avea să devină unul din primii “beneficiari” ai cântecelor ginerelui său.

Dincolo însă de orice, amândoi, și mama și tata au sfârșit prin a fi  extrem de mulțumiți văzându-mă pe mine radiind de fericire. Îl iubeam pe Victor până la cer și înapoi (se citea lesne pe chipul meu) , dar și el pe mine la fel, viața noastră de familie se construia încet și temeinic, așa că ai mei au trebuit, în scurtă vreme, să-și înghită prejudecațile odată pentru totdeauna.

Oricum, Victor nu s-a simțit niciodată “nedorit”, pentru că părinții meu sunt niște oameni extrem de diplomați și delicați, din categoria celor care mai degrabă își taie o mână decât să provoace cuiva suferință”, a mărturisit aceasta.

De asemenea, Marina Almășan nu a ascuns faptul că se sfătuia cu regretatul artist, din punct de vedere profesional

Urmăriți Impact.ro și pe