EXCLUSIV

Marina Almășan, cu piciorul în ghips pentru patru săptămâni: „Eram cu nasul în telefon. Mi s-a fisurat și osul gleznei” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 18.10.2022, 17:25

Marina Almășan va sta nu mai puțin de patru săptămâni cu piciorul imobilizat în ghips, după ce vedeta a călcat strâmb pe stradă, în timp ce se uita în telefon. Vedeta tv a mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că în dimineața aceleași zile când s-a întâmplat accidentul, se întorsese din drum, pentru că-și uitase acasă mobilul și chiar se gândea dacă acest lucru nu-i va aduce ghinion.

Probleme pentru Marina Almășan. Vedeta și-a pus piciorul în ghips

Încă din copilărie, fără a exagera însă, Marina Almășan a crezut în superstiții, iar recent,una dinre acestea, cea potrivit căreia nu-i bine să te întorci din drum, s-a adeverit în cazul vedetei TVR.

Potrivit propriilor mărturisiri, făcute în exclusivitate pentru impact.ro, în ziua în care a ajuns la spital, unde piciorul i-a fost imobilizat în ghips, prezentatoarea a revenit la domiciliu după câteva minute de când plecase, întrucât și-a dat seama că-și uitase mobilul acasă.

„În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Dimineața îmi uitasem telefonul acasă. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinin.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă. De asemenea, când apărea vreun măturător, îi ziceam să se dea mai încolo, că vreau să mă mărit”, ne-a povestit aceasta.

„Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”

Astfel că, fix în ziua în care s-a întors din drum, Marina a călcat strâmb pe stradă și va fi nevoită să stea cu piciorul în ghips nu mai puțin de patru săptămâni, timp în care are filmări pentru noua sa emisiune, „Rivalii”, care a debutat la TVR în urmă cu două week-enduri.

„Mi-am luat cizmă, îmi place albul. Am călcat strâmb pe stradă, pe un drum denivelat, eram cu nasul în telefon, am o entorsă, dar mi s-a fisurat și osul gleznei.

Am fost direct la directorul Spitalului Foișor, se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”, a completat vedeta tv.

Citește și Marina Almășan, anunț îngrijorător: „Am chemat ambulanța”. Ce a pățit vedeta chiar înainte de vacanță. (Exclusiv)!

marina ghips (1)
Marina Almasan

„Sunt în căutarea unor ținute adecvate”

Cum aceasta va fi nevoită să meargă la filmări, Marina trebuie să-și caute alte ținute potrivite. Mai mult, vedeta a stabilit data de 16 noiembrie, a lansării noului său jurnal de călătorie, ce va conține impresiile artistei din Danemarca, țara pe care a vizitat-o recent, și, speră aceasta, ca la respectivul eveniment să scape de „cizma cea albă”.

„Voi merge așa la filmări. Sunt în căutarea unor ținute adecvate care să-mi mascheze oroarea, o rochie cu crinolină, sau niște pantaloni mai lărguți.

Am voie să pun piciorul jos, dar nu e așa de plăcut. Acum dau din mâini, scriu, pe 16 noiembrie am stabilit data lansării noii mele cărți. Teoetic, îmi va da ghipsul jos dacă nu apar alte complicații.

Am mai avut acum vreo zece ani, dar la celălalt picior. Sunt antrenată deci, am mai trecut prin asta. Încerc să-mi ridic moralul singură. Victor și Ana (n.r. fiul său și iubita acestuia) au venit pe aici, să probeze și ei cârjele”, ne-a mai spus Marina Almășan.

Citește și Marina Almășan se mândrește cu fiul ei. „Câștigă de cinci ori mai mult decât mine. Mă pregătesc de o mare despărțire”. Unde pleacă Victor Socaciu jr. Interviu EXCLUSIV!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe