Marijuana fuge de fani, din cauza depresiei: „Pot deveni agresivă”. Cine este iubitul luptător K1, care o susține necondiționat. INTERVIU EXCLUSIV

Nicu Stan 03.03.2021, 12:38

Marijuana fuge de fani, din cauza depresiei și recunoaște că poate deveni agresivă din cauza problemelor de sănătate. Cine este iubitul luptător K1, care o susține necondiționat, citiți în articolul de mai jos.

Marijuana nu s-a vindecat. Mărturisește că oricând poate deveni agresivă

Cântăreața Marijuana fuge de fani, din cauza depresiei și recunoaște că poate deveni agresivă oricând, din cauza problemelor de sănătate, scrie playtech.ro. Din fericire, iubitul ei, luptător K1, o susține necondiționat.

Marijuana, în vârstă de 41 de ani, pe numele ei adevărat Dana Coteanu, și-ar fi dorit să devină psiholog. Controversata cântăreațaă a avut probleme cu drogurile, însă în ultimii ani s-a cumințit, s-a dedicat familiei, iar alături are un bărbat de toată isprava.

Cum o ajută pictura pe cântăreață

Acesta o ajută să depășească perioadele delicate de depresie, cu care acesata încă se confruntă. Reporterii au stat de vorbă cu iubitul artistei, fostul campion naţional şi mondial la kickboxing, Dan Burlacu, care a povestit amănunte emoționante din viața lor. “Suntem împreună de ceva timp şi ne creştem copiii. Cât mai bine posibil! Dana are două fete, eu am doi băieţi şi împreună formăm o familie”, a declarat Dan Burlacu, pentru playtech.ro.

El spune că încearcă s-o protejeze cât de bine poate pe Marijuana, mai ales în perioada de primăvară. “Dana are o relaţie specială, dacă o pot numi aşa, cu astenia de primăvară. Sigur, nu numai ea, dar şi ea. Şi nu e simplu să treacă peste criza asta. Mereu sperăm că va fi bine, dar uneori încercarea e mai dură şi o supune la diverse cazne”, ne-a împărtăşit, într-un mod elegant, Dan Burlacu, detalii despre starea de sănătate a partenerei sale de viaţă.

Marijuana, talentată la pictură

Sportivul a mai spus că Marijuana şi-a găsit şi un mic remediu, și anume pictura. “Am descoperit, mai întâi, cu surprindere, apoi cu plăcere, că a picta o atrage şi o calmează, deopotrivă. Iar mie-mi place pictura ei, o văd foarte talentată pentru cineva care nu a avut niciodată de-a face cu aşa ceva. până mai ieri”, mai spune Dan Burlacu.

Mi-am dorit să fiu mereu o divă. Dar nu orice fel de divă. De aici vine şi stilul meu muzical, underground. Mereu mi-am spus că pot fi regina stilului underground şi cred că am atins acest prag. Mi-a plăcut să am şi succes şi sute de fani. Dar au venit timpurile în care mă ascund de fani. Toată lumea ştie că am anumite probleme de sănătate, că am devenit pensionară pe caz de boală.

Marijuana se pitește de fani

Aşa că am decis să mă ascund de fani. Oamenii nu mă mai recunosc şi asta-mi place, într-un fel. Fiindcă altfel risc să devin rea, agresivă.

Mi s-a spus că am coborât de mai multe ori în stradă şi că am fost agresivă cu cei din jur. Îmi cer iertare tuturor. În 2000, am rămas cu o parte a creierului paralizată, ani buni, sper să mă înţeleagă lumea”, a mărturisit Marijuana.

Urmăriți Impact.ro și pe