EXCLUSIV

Marian Vanghelie s-a dezlănțuit după dezvăluirea că și-ar fi lovit soția din cauza lui Bogdan Diaconu. “Lui îi plac bărbații. Eu sunt mai nervos, dar normal la cap”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 29.07.2021, 15:58
Marian Vanghelie s-a dezlănțuit după dezvăluirea că și-ar fi lovit soția din cauza lui Bogdan Diaconu. “Lui îi plac bărbații. Eu sunt mai nervos, dar normal la cap”. EXCLUSIV

Marian Vanghelie, partenerul de viață a Oanei Mizil, rupe tăcerea! Politicianul a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că discuțiile aprinse care au fost între el și brunetă, sâmbătă noaptea, nu au pornit de la Bogdan Diaconu, fost deputat și iubit al Roxanei Marcu. Acesta ne-a mărturisit faptul că nu ar accepta niciodată ca mama copilului său să îl înșele.

Primele declarații ale lui Marian Vanghelie după ce s-a spus că ar fi bătut-o pe Oana din cauza lui Bogdan Diaconu. ”Diaconu e alcoolic… Eu nu am meci cu poponarii”

Noi amănunte ies la iveală în scandalul dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil, după ce concubina fostului primar al Sectorului 5 s-a prezentat sâmbătă noapte la spital acuzând dureri foarte mari de cap. Ba mai mult, în urma presupusului act de violență, aceasta a cerut și ordin de protecție împotriva partenerului său de viață după care a ales să îl retragă. În urma acestei altercații, în spațiul public s-a răspândit vestea cum că Oana Mizil s-ar fi conversat pe WhatsApp cu fostul deputat, Bogdan Diaconu, lucru care l-a scos din minți pe fostul edil, care a recurs la gesturi de violență. Contactat de reporterii Impact.ro, pe marginea acestui subiect, Marian Vanghelie ne-a declarat:

Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă…Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți? Asta este într-un cuplu, te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e poponar? Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc. Lui Diaconu îi plac bărbații dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap, a spus Marian Vanghelie pentru impact.ro.

Bogdan Diaconu, fostul iubit al Oanei Mizil
Bogdan Diaconu, fostul iubit al Oanei Mizil

Polițiștii, sesizați prin apel la 112

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, Oana Mizil a declarat că a fost agresată fizic de către Marian Vanghelie, motiv pentru care s-a emis ordinul de protecție împotriva fostului edil.

La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis ordin de protecție provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov.