Marian Vanghelie, imagine unică alături de fiica sa. Cât de frumoasă s-a făcut Maria

Elena Avramescu / 04.09.2020, 12:04
Marian Vanghelie, imagine unică alături de fiica sa. Cât de frumoasă s-a făcut Maria

Oana Mizil, în vârstă (42 de ani), soția lui Marian Vanghelie (50 de ani), este îndrăgostită de rolul de mamă și este mândră de familia pe care și-a întemeiat-o cu Marian Vanghelie. Oana Mizil a oferit un interviu pentru Click! în care a povestit totul despre fiica sa și despre rolul de mamă.

Marian Vanghelie, imagine unică alături de fiica sa

Fetița celor doi a împlinit recent vârstă de 3 ani şi cinci luni și împreună cu mama sa, a participat la o ședință foto unde s-a descurcat impecabil, fiind foarte cuminte. Oana Mizil o iubește enorm pe fiica ei, fiind topită de dragul ei. Astfel că, după ce a nascut-o, prioritățile i s-au schimbat radical, pentru că se învârt în jurul fetiței sale.

Fiindcă vrea să păstreze vii amintirile cu fiica sa, Oana Mizil a organizat recent o şedinţă foto profesionistă, iar pozele au fost puse pe Facebook şi admirate de toţi internauţii, care au lăsat comentarii apreciative, fiind surprinși de cât de frumoasă este micuța.

Marian Vanghelie, imagine unică alături de fiica sa
Marian Vanghelie și Oana Mizil, într-o ședință foto alături de fiica lor

“Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, a spus Oana Mizil pentru Click! la sfârșitul anului trecut.

“Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate” a spus și Marian Vanghelie, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI