Marian Vanghelie, declarații sincere despre divorțul de prima sa soție: “Nu am reușit să îi ofer tot ceea ce îi trebuia”

Mihai Roșoiu 29.10.2020, 08:11
Marian Vanghelie, declarații sincere despre divorțul de prima sa soție: “Nu am reușit să îi ofer tot ceea ce îi trebuia”

Marian Vanghelie a oferit declarații sincere despre divorțul de prima sa soție. Invitat la emisiunea Denisei Rifai fostul edil al Sectorului 5 a vorbit fără ascunzișuri de primul său mariaj. Vanghelie a lămurit astfel un subiect tabu legat de viața sa personală.

Marian Vanghelie a recunoscut de ce s-a produs divorțul de prima sa soție

Nu de puține ori, fostul lider PSD a surprins prin sinceritatea sa. Așa s-a întâmplat și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată miercuri seara. Invitat al talk-show-ului difuzat de Kanal D, Marian Vanghelie a vorbit deschis despre prima sa relație. Politicianul și-a recunoscut vina și a afirmat că viața sa din momentul rupturii nu-i mai permitea să aibă o viață de familie normală.

Marian Vanghelie a divortat de prima sotie pentru a fi cu Oana Mizil
Marian Vanghelie a divortat de prima sotie pentru a fi cu Oana Mizil

Cu alte cuvinte, Vanghelie a dat vina pe intrarea sa în politică. Activitatea susținută pe care o avea în acea perioadă i-a zdruncinat serios căsnicia. Marian Vanghelie își consideră prima soție o victimă a modului său de viață de la acel moment:

„ Programul era de dimineață până noaptea. În momentul în care am început relația cu Oana (n.r. – Oana  Mizil), nu mai aveam o relație cu soția mea. (…) Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea.”, a recunoscut Vanghelie.

Fostul politician consideră că nu a greșit atunci când a început o relație cu Oana Mizil. Cum căsnicia sa cu prima soție se afla într-un punct mort, cei doi au început să se întâlnească.

Marian Vanghelie, cuvinte frumoase despre prima soție

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu prima sa parteneră de viață, Marian Vanghelie a vorbit în termeni elogiativi despre ea. Politicianul nu s-a ferit să spună că și-a iubit pătimaș consoarta și că regretă felul în care s-a produs ruptura:

Marian Vanghelie, invitat la emisiunea Denisei Rifai
Marian Vanghelie, invitat la emisiunea Denisei Rifai

„ Mi-am respectat și iubit prima soție, a fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia. Din cauza programului meu, când am început entuziasmat să fac politică, mi-am neglijat soția”, a mai spus Marian Vanghelie.

Tot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul primar și-a asumat deciziile pe care le-a luat. El nu s-a ferit să-și asume toată vina pentru despărțire.

Marian Vanghelie a oferit declarații sincere despre divorțul de prima sa soție. Acesta a declarat că este o persoană credincioasă și, în același timp, responsabilă:

„Sunt bărbat, am curaj, nu îmi este frică decât de Dumnezeu”, a concluzionat fostul candidat la funcția de primar al sectorului 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI