Maria Sharapova se mărită! Cine este bărbatul căruia îi va spune DA în fața altarului

Ana Anitoiu 19.12.2020, 21:17

Maria Sharapova se mărită! Fosta jucătoare de tenis, care și-a anunțat retragerea în luna februarie, a dat vestea cea mare pe internet. Frumoasa rusoaică va merge în fața altarului cu un bărbat care activează într-un domeniu complet diferit față de cel în care ea a devenit celebră.

Cine este bărbatul cu care se va mărita Maria Sharapova

Maria Sharapova, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că se va căsători cu iubitul ei, britanicul milionar Alexander Gilkes, în vârstă de 41 de ani, care a cerut-o în căsătorie după aproximativ doi ani de relație. Fosta număr 1 mondial, care a fost de cinci ori campioană de Grand Slam, a scris un mesaj emoționant, pe internet, și a publicat o fotografie cu partenerul ei.

”Am spus da din prima zi în care ne-am întâlnit. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i aşa?”, a scris Maria Sharapova”, pe Instagram, însoțindu-și mesajul de un emoticon ce reprezintă un inel de logodnă și de o imagine în care apare alături de viitorul ei soț, care este un om de afaceri influent, în domeniul comerţului cu artă, și care a fondat Paddle8, o casă de licitaţii cu activitate în mediul online.

Maria Sharapova și-a surprins fanii

De curând, Maria Sharapova și-a surprins fanii. Fosta mare jucătoare de tenis s-a apucat de un alt sport, chiar dacă s-a retras din cel de performanță. Frumoasa rusoaică le-a dezvăluit fanilor ce activitate a ales, pentru a se menține în formă.

Mai exact, Maria Sharapova a împărtășit cu fanii ei faptul că a început să facă antrenamente de boc. Fosta jucătoare de tenis a publicat un clip video în care apare pregătindu-se cu ajutorul antrenorului Tommy Cassano, atât pe plajă, cât și într-un spaţiu improvizat.

Maria Sharapova si logodnicul ei
Maria Sharapova si logodnicul ei

Maria Sharapova, jucătoare de tenis încă din copilărie

Rusoaica Maria Sharapova a început să joace tenis încă din copilărie, de pe vremea când avea doar patru ani. Ea a devenit jucătoare profesionistă în anul 2001. Patru ani mai târziu, în 2005, a urcat pe primul loc mondial. Apoi, rusoaica a obținut cinci titluri de Mare Şlem, pe toate suprafeţele: Australian Open (2008), Roland Garros (2012 și 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006). Pentru titlul din 2014, rusoaica a învins-o pe Simona Halep, scor 6-4, 6-7, 6-4.

Însă, după toată munca și pasiunea pe care le-a investit în tenis, Maria Sharapova și-a văzut cariera umbrită. A fost suspendată de Federaţia Internaţională de Tenis, în 2016, pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv cu meldonium. Astfel n-a călcat pe teren în nicio competiție, pe o perioadă 15 luni. A revenit abia în anul 2017, dar nu a mai putut face performanța cu care și-a obișnuit fanii, din cauza multor accidentări. Ultimul ei meci a avut loc la Australian Open din acest an, când a fost învinsă de Donna Vekic, în turul întâi (6-3, 6-4).

Cu ce mesaj emoționant s-a despărțit Maria Sharapova de tenis

În mesajul cu care și-a anunțat retragerea din tenis, Maria Sharapova a comparat acest sport cu un munte. Sportiva a spus că tenisul i-a arătat lumea și i-a demonstrat din ce este făcută. În plus, ea a declarat că indiferent de ceea ce va alege să facă în viitor, va continua să lupte și să crească.

”Privind în urmă, realizez că tenisul a fost muntele meu. Un drum plin de urcuşuri şi coborâşuri, însă peisajele din vârf au fost incredibile. După 28 de ani şi cinci titluri de Grand Slam, totuşi, sunt gata să escaladez un nou munte, să concurez pe un teren diferit. Între timp, sunt câteva lucruri simple pe care le aştept cu adevărat: un sentiment de linişte alături de familia mea. Să zăbovim la o ceaşcă de cafea dimineaţa, să evadăm neaşteptat în weekend-uri, să am antrenamente la alegere”, a scris ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...