Maria Grapini a cerut să se șteargă o glumă despre ea și ”orgia” de la Bruxelles, dar s-a făcut de râs. Ce s-a putut vedea pe internet

Mihai Roșoiu 03.12.2020, 19:06
Maria Grapini a cerut să se șteargă o glumă despre ea și ”orgia” de la Bruxelles, dar s-a făcut de râs. Ce s-a putut vedea pe internet

Maria Grapini a ieșit, din nou, la rampă! Europarlamentarul este protagonista unui nou episod comic, care dă apă la moară celor care o ironizează în spațiul public. Maria Grapini a cerut să se șteargă o glumă despre ea și ”orgia” de la Bruxelles, dar s-a făcut de râs. Din nou. Publicat de site-ul  de satiră Times New Roman, materialul a plasat-o pe Grapini într-un eveniment mediatizat în toată presa occidentală.

Maria Grapini a cerut să se șteargă o glumă despre ea și ”orgia” de la Bruxelles, dar s-a făcut de râs

Membră a Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul Europei, Grapini este cunoscută în România pentru o serie de gafe. În nenumărate rânduri, politicianul a fost criticată și ironizată de către adversari politici, dar și de oameni obișnuiți. De data aceasta, Maria Grapini s-a revoltat după publicarea unui material satiric în care apărea numele său. Articolul a apărut pe site-ul Times New Roman insinuează că europarlamentarul ar fi participat la o orgie organizată la Bruxelles.

În articolul „La orgia gay din Bruxelles era și Grapini, care a înțeles că e concert de orgă” se insinuează că Maria Grapini ar fi confundat orgia cu un concert de orgă:

„ Surse din poliția belgiană au dezvăluit că singura femeie care a participat la orgie a fost europarlamentarul român Maria Grapini, însă din cu totul alte motive decât cele ale celorlalți participanți.”, a titrat TNR.ro.

Maria Grapini a cerut sa se stearga o gluma despre ea si ”orgia” de la Bruxelles
Maria Grapini a cerut sa se stearga o gluma despre ea si ”orgia” de la Bruxelles

Europarlamentarul României a cerut „dezmițire” pe pagina de Facebook a site-ului

Articolul, altfel savuros, nu a fost apreciat de către Maria Grapini, care a considerat că cele scrise reprezintă  jignire gravă la adresa sa. Unele voci susțin că femeia politician a crezut că informația nu este o simplă satiră, ci un fake-news.

„Eu am venit pentru un concert de orgă aici”, le-a spus Grapini polițiștilor belgieni. ”Eu am auzit că aici se ține o orgie și am considerat că va fi un concert special, care nu trebuie ratat. Adică un concert nu doar cu o singură orgă, ci cu mai multe. Mai multe orgi, deci o orgie. Sunt extrem de dezamăgită că poliția a anulat orgia.“, este un alt pasaj din articolul cu pricina.

La scurt timp după publicarea articolului, Maria Grapini a postat un comentariu pe Facebook-ul celor de la TNR. Numai că, din păcate pentru ea, a comis-o din nou. Europarlamentarula scris greșit cuvântul „dezminți”, oferindu-le internauților un alt motiv de ironii.

Maria Grapini a cerut să se șteargă o glumă despre ea și ”orgia” de la Bruxelles, dar s-a făcut de râs. Politicianul a afirmat că are cunoștință despre profilul site-ului, dar consideră satira la adresa sa ca fiind deplasată.

 

Urmăriți Impact.ro și pe