Maria, fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta, a împlinit 8 ani. Cum arată acum micuța

Ioana Bucur 09.10.2022, 08:09

Cu doar câteva zile în urmă, Maria, fetița pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta au decis să o adopte, primind-o cu brațele deschise în familia lor, a împlinit opt ani. Momentul a fost sărbătorit așa cum se cuvine, cu o petrecere de zile mari, dar și cu o postare emoțioantă pe o platformă de social media. Cei doi politicieni au publicat imagini de la frumosul eveniment.

Fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit 8 ani

Acum doi ani, Daciana Sârbu și Victor Ponta decideau să își mărească familia, adoptând o fetiță ce le-a cucerit inimile de la primul zâmbet. De atunci, viața micuței Maria s-a schimbat total, primind o mamă, un tată și o soră mai mare.

Cu doar câteva zile în urmă, Maria a împlinit vârsta de opt ani, iar evenimentul a fost celebrat așa cum se cuvine – cu o petrecere de zile mari, la care ar visa orice copil, din care nu au lipsit voia bună și surprizele.

Daciana Sârbu a împărtășit câteva imagini de la frumosul eveniment și pe o platformă de social media. În fotografii apar cei doi părinți, fiica lor cea mare și sărbătorita zilei. Maria zâmbește larg toate pozele și parcă emană fericire din toți porii, semn că s-a distrat de minune.

„La mulți ani, fetiță minunată! Familia ta este aici pentru tine”, a scris Daciana Sârbu, în descrierea unui videoclip publicat pe pagina sa de Instagram.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, oamenii urându-i fetiței sănătate, fericire și părinților putere pentru a o crește.

Maria, fetita adoptata de Daciana Sarbu si Victor Ponta, a implinit 8 ani. Cum arata acum micuta

„Este cel mai vesel copil”

Decizia de a o aduce pe Maria în familia lor a fost una cât se poate de fericită pentru Daciana Sârbu și Victor Ponta. Momentul în care și-au dat seama că fetița trebuie să facă parte din familia lor a fost unul cât se poate de special, încărcat cu emoții frumoase.

Din momentul în care i-au văzut chipul zâmbitor, au simțit că întreaga căutare a ajuns la final.

„Când am văzut-o prima dată, am spus că este o asemănare mult prea evidentă. Îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun, care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil”, a mărturisit Daciana Sârbu în urmă cu mai mult timp, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat-o pe micuța Maria în anul 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...