Cu ce se ocupă astăzi soția lui Victor Ponta. Daciana Sârbu s-a retras din viața publică și își susține soțul în politică

Diana Radu 07.11.2019, 11:49
Cu ce se ocupă astăzi soția lui Victor Ponta. Daciana Sârbu s-a retras din viața publică și își susține soțul în politică

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta s-a retras din viața publică, însă își susține în continuare soțul în politică. Recent, Daciana a sărit în apărarea soțului său în conflictul care s-a inscat între acesta și Mihai Tudose. Cu ce se ocupă acum soția lui Victor Ponta?

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Victor Ponta?

Soția lui Victor Ponta s-a retras din viața publică
Soția lui Victor Ponta s-a retras din viața publică

Daciana Sârbu formează un cuplu cu Victor Ponta din anul 2006. Însă, aceasta era deja cunoscută publicului ca fiind om politic. Daciana a fost membru al Partidului Social Democrat și a reprezentat România în Parlamentul European încă din 2007 și din anul, 2015 deține și titulatura de vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European.

Soția lui Victor Ponta a demisionat din postura de deputat PSD în anul 2007, atunci când a fost înlocuită de către deputatul Ion Burnei.

„La momentul actual, soția lui Victor Ponta se află la Bruxelles alături de Maria Culescu și Anna Iacovlev pentru congeresul anual organizat de European Cancer Pacient Coalition. „Suntem mândri să vă anunțăm, oficial, că Asociația M.A.M.E. a devenit full membru în cea mai mare organizație „umbrela” a pacienților cu cancer din Europa. Ne bucurăm pentru că avem ocazia să vorbim cu lumea bună, la nivel internațional, despre proiectele noastre, campaniile și activitatea pe care o derulăm în beneficiul copiilor și tinerilor diagnosticați cu cancer, din România”, a declarat Maria Culescu, membră a Asociației M.A.M.E.

Daciana Sârbu își susține soțul, pe Victor Ponta în politică

Ce spune Daciana Sârbu despre situația în care a ajuns soțul ei
Ce spune Daciana Sârbu despre situația în care a ajuns soțul ei

Daciana Sârbu a avut o reacție interesantă după ce soțul ei, Victor Ponta, a fost trădat din interior cu ocazia votului pentru guvernul Orban. Daciana Sârbu a comentat la o postare de-a lui Mihai Sturzu, fostul membru HiQ. Aceasta a comentat ”Noi i-am spus” la mesajul transmis de către Sturzu cu privire la trădătorii din Pro România.

„Iar o să mă văd cu Victor şi o să-i spun «ti-am spus eu». Nu ştiu care au fost motivele, dar faptul că a acceptat în ProRomânia toţi sclavii lui Dragnea, toţi lingăii de clanţe, indiferent că era el, Dragnea sau Viorica preşedinte al PSD, are un preţ pe care îl plăteşte astăzi. Şi pe care îl va mai plăti mult timp de acum înainte”, a fost mesajul lui Mihai Sturzu, fost lider al Tineretului Social Democrat. Daciana Sârbu a decis să fie scurtă și la obiect, așa că a preferat să spună doar: „Noi i-am spus”, a comentat Daciana Sârbu.

Urmăriți Impact.ro și pe