EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu se transformă când își serbează ziua de naștere. Dezvăluirea făcută de soțul ei, Bebe Mihu. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 11.07.2022, 18:41
Maria Dragomiroiu se transformă când își serbează ziua de naștere. Dezvăluirea făcută de soțul ei, Bebe Mihu. EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, și-a trecut în calendar o nouă zi de naștere, cea de a 67-a. Ea face parte din categoria celor care au recunoscut mereu că preferă să-și marcheze ziua de naștere, mai ales în mijlocul prietenilor și membrilor familiei sale, una destul de numeroasă.

Ce se întâmplă cu Maria Dragomiroiu în zilele ei de naștere

Din capul locului trebuie spus că ea și Bebe Mihu, soțul ei de 36 de ani, aleg mereu să sărbătorească cu ocazia zilelor de naștere sau a celor mai importante sărbători religioase sau laice din calendar. Iar Bebe Mihu ne-a asigurat că datele problemei nu se vor schimba nici de data aceasta. El a vorbit cu impact.ro despre micile schimbări ce intervin în ziua în care soția sa devine o data în plus „regina casei”.

„Ziua de naștere a Mariei mele e una specială. Devine regina casei, dacă mă pot exprima așa! Dar nu știu dacă am să vă pot explica în ce constă particularitatea ei. Fiindcă cuvintele sunt prea sărace. Doar cei care au trăit împreună peste 30 sau 40 de ani de căsătorie, sau chiar mai mult, pot înțelege ce vreau să spun. După atâtea ore, zile, săptămâni petrecute împreună aproape nimic nu te mai poate surprinde. Și în același timp, ai de-a face cu o bucurie de nedescris fiindcă omul pe care-l iubești și pe care te-ai bazat aproape toată viața ta, e acolo lângă tine! Asta simt eu când vine vorba despre Maria mea, Maria Dragomiroiu pe care numai eu o cunosc!”, a precizat Bebe Mihu pentru Impact.ro.

Cunoscutul impresar susține că există o „Maria Dragomiroiu” doar a sa, pe care nu o va împărți niciodată cu lumea: „Există lucruri pe care lumea nu le știe despre noi. Și e foarte bine că e așa! Fiindcă, chiar dacă suntem persoane cunoscute, mai ales soția mea, e bine să rămână câte ceva nespus. În jurul acelui mic secret al nostru de fapt ne construim viața, mariajul, încrederea reciprocă”.

Bebe Mihu si Maria Dragomiroiu

Bebe Mihu ne-a surprins foarte tare când ne-a declarat că cadoul său de suflet pentru aleasa inimii sale a fost „dragoste multă și un pupic dulce!”. „Am așteptat miezul nopții și i-am spus încă din primele minute ale zilei  La mulți ani! . I-am spus încă o dată că are toată dragostea mea și i-am dat un pupic dulce! De ce alt fel de cadou credeți că ar mai avea nevoie?! Cea mai importantă în viață rămâne dragostea. Nici nu contează ce nume porți. Dacă nu ai așa ceva, ești singur!”, a adăugat Bebe Mihu.

Anul trecut, petrecere cu Irina Loghin, Mirabela Dauer și Nicu Paleru

El a adăugat că vor exista și „ceva cadouri” la petrecerea de familie programată ca în fiecare an, în curtea încăpătoarei lor case, acolo unde se strâng zeci de prieteni și aproape întreaga familie. Fiindcă asemenea ocazii sunt aproape obligatorii pentru toți membrii familiei, după cum precizează același Bebe Mihu.

„Vom ridica un pahar și-i vom ura cu toții fericire și viață lungă! Este o zi normală și în același timp o zi cu totul specială. De aceea vă spun că e foarte greu să vă indic ce înseamnă aceste zile pentru familia noastră”, a mai spus el.

Anul trecut, la petrecerea organizată cu prilejul împlinirii a 66 de ani, Maria Dragomiroiu s-a bucurat de compania altor nume sonore ale showbizului românesc, în frunte cu Irina Loghin, Mirabela Dauer și Nicu Paleru.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au doi copii, o fată, Ileana, și un băiat, Mircea. Cei doi copii le-au dăruit deja patru nepoți, cel mai mic, Daniel, de opt ani, fiind de departe și răsfățatul casei.

Urmăriți Impact.ro și pe