EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu întrerupe anul acesta tradiția de a-și marca ziua de naștere la ea acasă, cu o grandioasă petrecere. „Uneori e timpul să mai faci și câte o schimbare” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 08.07.2023, 12:17
Maria Dragomiroiu întrerupe anul acesta tradiția de a-și marca ziua de naștere la ea acasă, cu o grandioasă petrecere. „Uneori e timpul să mai faci și câte o schimbare”  EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din această țară, se pregătește pentru perioada concertelor estivale, unele dintre preferatele sale. Și asta în ciuda faptului că în acest an data startului seriei de spectacole va coincide, ca niciodată, chiar cu ziua sa de naștere.

O întâmplare care ar putea schimba sau nu o tradiție de familie

”S-a întâmplat de data asta să pornesc seria de showuri pe Litoral chiar de ziua mea, pe 11 iulie. Pur și simplu o coincidență, dar una care nu mă deranjează. Uneori e timpul să mai faci și câte o schimbare”, afirmă Maria Dragomiroiu pentru IMPACT.RO.

Apreciata solistă face astfel referire la tradiția binecunoscută în showbizul local potrivit căreia artista agrea, mai ales în anii din urmă, să-și sărbătorească ziua de naștere în mijlocul familiei, alături de o mulțime de invitați și de membri ai familiei. Practic, petrecerile din casa Mariei Dragomiroiu și a soțului ei, Bebe Mihu, strângeau laolaltă mai bine de o sută de persoane, în compania unor bucate alese pe sprânceană de chiar gazda cea mare.

”În ultimii ani, toată lumea știe, am preferat să ne sărbătorim acasă, la noi, unde ne simțim atât de bine. Fie de ziua mea, de cea a soțului, Bebe, fie cu ocazia marilor sărbători religioase. De data asta va fi altfel, fiindcă nici copiii nu vor ajunge, dat fiind că e vorba despre o zi din săptămână”, a explicat aceeași Maria Dragomiroiu.

Își face totuși ziua la malul Mării Negre, alături de soț

În ciuda faptului că ziua sa naștere o va surprinde de această dată la Eforie Nord, Maria Dragomiroiu precizează însă faptul că după spectacolul de seară își va permite luxul de a marca în mod festiv cei 67 de ani de viață pe care-i va împlini pe 11 iulie.

”Nu va fi mulțimea acea de invitați cu care i-am obișnuit pe toți în asemenea zile, dar tot vor fi ceva. Fiindcă ușa mea va fi deschisă și colegilor, și prietenilor cu care mă știu de viață. Iar ceea ce-mi doresc cel mai mult, cadoul cel mai frumos pe care l-aș putea primi de la cel de Sus este însăși viața!”, explică ea cu umor situația creată.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, exemplu rar de familie împlinită

Pe de altă parte, recunoaște că spectacolul programat chiar de ziua sa de naștere va fi unul puțin special:

”Fanii sunt astăzi pretutindeni, de când ne aflăm în epoca în care informația circulă cu atâta repeziciune. Aproape totul e la vedere, poți să asculți ce vrei, când vrei, iar fanii sunt practic mai peste tot. Numai că, celor care vor veni de ziua la la acel spectacol, nu voi aveam cum să nu le ofer ceva în plus, pe lângă bucuria constantă de a împărtăși cu cei care-mi iubesc muzica. Ceva din sufletul meu!”, sună promisiunea cunoscutei soliste.

Susține că nu vrea niciun fel de cadouri materiale

Cât privește eventualul cadou pe care Bebe Mihu îl pregătește pentru cea alături de care trăiește de mai bine de 30 de ani, Maria Dragomiroiu susține că nici nu se pune problema:

”Sănătate, pace și armonie între oameni. Asta sunt lucruri la care mă gândesc constant. Și mă bucur în fiecare zi de prezența celor dragi mie, a lui Bebe și a copiilor mei! În rest, nimic nu mai contează!”.

Urmăriți Impact.ro și pe