Maria Ciobanu și-a pregătit deja testamentul. Cui îi lasă averea de milioane de euro

Ana Anitoiu 16.10.2020, 19:33
Maria Ciobanu și-a pregătit deja testamentul. Cui îi lasă averea de milioane de euro

Maria Ciobanu și-a pregătit deja testamentul. Iubita doamnă a muzicii populare românești a stabilit cui își lasă averea de milioane de euro.

Ce avere are Maria Ciobanu

Maria Ciobanu trăiește de aproape 10 ani pe meleaguri americane, în Los Angeles, într-o vilă impresionantă. Cântăreața a agonisit o avere uimitoare, în cei 50 de ani de activitate. A ținut concerte atât în țară, cât și în străinătate.

Astfel, acum, Maria Ciobanu, la vârsta de 83 de ani, are o avere de două milioane de euro. Interpreta de muzică populară are trei vile în București, câteva terenuri și câteva apartamente, precum și bijuterii în valoare de peste 100.000 de euro.

În prezent, interpreta de muzică populară își petrece cel mai mult timp acasă, împreună cu nepoții ei. Are dificultăți la mers, obosește repede, dar nu are probleme majore de sănătate.

Maria Ciobanu și-a pregătit deja testamentul. Cui îi lasă averea de milioane de euro
Maria Ciobanu și-a pregătit deja testamentul. Cui îi lasă averea de milioane de euro

Ce arată testamentul pe care l-a pregătit Maria Ciobanu

Ca să se asigure că cei trei copii ai ei – din trei căsnicii diferite, nu se vor certa din cauza banilor, Maria Ciobanu a pus încă de acum lucrurile în ordine. Artista a stabilit exact ce îi revine fiului ei, Ionuț Dolănescu, în vârstă de 48 de ani, și fiicelor ei, Camelia Ciobanu și Leontina Văduva.

“Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia.

Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a declarat un apropiat al marii artiste, pentru playtech.ro.

Vezi și: Povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. ”Nu îmi plăcea ca bărbat!”

Maria Ciobanu este căsătorită, din anul 1981, cu Mircea Cîmpeanu, fostul soț al cântăreței Ileana Sărăroiu.

”Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana… Nimic n-a fost adevărat… Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașina, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult”, spunea Maria Ciobanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...