EXCLUSIV

Maria Ciobanu și-a micșorat tariful pentru concerte, din cauza problemelor de sănătate. Pe câți bani a ajuns să cânte acum. EXCLUSIV

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 15:31
Maria Ciobanu și-a micșorat tariful pentru concerte, din cauza problemelor de sănătate. Pe câți bani a ajuns să cânte acum. EXCLUSIV

Maria Ciobanu, cunoscută drept „Ciocârlia muzicii populare românești”, a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani. Celebra cântăreață este stabilită de aproape două decenii în Statele Unite ale Americii, acolo unde încântă comunitățile de români cu trilurile sale. Totuși, o lungă perioadă de timp, artista a făcut naveta între Europa și America, susținând concerte și spectacole pentru oamenii care îi îndrăgesc muzica. Vârsta însă începe să își spună cuvântul, existând informații că Maria Ciobanu și-a micșorat tariful pentru concerte, din cauza problemelor de sănătate. Sursele impact.ro au aflat câți bani ia artista în prezent.

Maria Ciobanu și-a micșorat tariful pentru concerte. Pe câți bani a ajuns să cânte, din cauza problemelor de sănătate

Fosta parteneră a celebrului Ion Dolănescu își trăiește bătrânețea departe de țara care a consacrat-o, fiind stabilită de aproximativ 20 de ani în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde are o casă superbă. Glasul inconfundabil al artistei a făcut ca talentul său și renumele de ”Ciocârlia muzicii populare românești” să o ajute să aibă succes chiar și peste hotare. Maria Ciobanu a străbătut lumea în lung și în lat o bună perioadă de timp, bucurând oamenii cu muzica sa. Totuși, ajunsă la o vârstă venerabilă, la 83 de ani, artista se confruntă cu unele probleme de sănătate specifice vârstei și nu mai are vigoare de altădată. Acesta este și motivul pentru care Maria Ciobanu și-a micșorat tariful pentru concerte, în ciuda notorietății sale.

Marea doamnă a muzicii populare românești nu mai poate susține spectacolele de odinioară, însă și-a păstrat vie dorința de a încânta publicul. Acesta este motivul pentru care a decis să nu renunțe la cântat, însă să își micșoreze tariful. Maria Ciobanu încasează în prezent 500 de euro pentru un concert, sumă mai mică cu 1000 de euro decât onorariul obișnuit în urmă cu câțiva ani. Artista resimte trecerea timpul și astfel nu mai poate performa mai mult de trei cântece. În plus, deși i s-a propus să cânte așezată pe scaun, Maria Ciobanu a refuzat această soluție, considerând-o o lipsă de respect pentru publicul său.

Maria Ciobanu și-a micșorat tariful pentru concerte. Câți bani încasează artista
Maria Ciobanu și fiul său, Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu, despre viața mamei sale în America

Fiul Mariei Ciobanu, Ionuț Dolănescu, ne-a dezvăluit recent mai multe detalii despre starea mamei sale. Artistul susține că artista este sănătoasă, atât cât îi permite vârsta, recunoscând că cei doi obișnuiesc să vorbească la telefon destul de des. În plus, după ce restricțiile din pandemie au permis zborurile între continente, Ionuț Dolănescu a putut să își revadă mama și să o îmbrățișeze.

Mama este sănătoasă, iar asta sper să bucure multă lume, nu doar pe mine. Vorbim des la telefon, iar în martie, când am fost cel mai recent în Statele Unite, am avut ocazia de o şi îmbrăţişa, ne-a precizat Ionuţ Dolănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...