Maria Cârneci, mărturisiri despre scandalul momentului în muzica populară. „Țara arde și baba se piaptănă” (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 18.03.2021, 19:41
Maria Cârneci, mărturisiri despre scandalul momentului în muzica populară. „Țara arde și baba se piaptănă” (Exclusiv)

Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, Maria Cârneci intervine în scandalul momentului din muzica populară. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro, artista a afirmat că vrea să le împace pe protagonistele scandalului.

Maria Cârneci vine cu dezvăluiri despre scandalul momentului

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a luat amploare. După ce Maria Dragomiroiu a afirmat în mod public că după 40 de ani de muncă, pensia sa este de doar 1.200 de lei, Elena Merișoreanu a intervenit, afirmând că nu are de ce să se plângă, având în vedere câștigurile din urma concertelor. Maria Dragomiroiu a reacționat și a numit-o pe interpreta Elena Merișoreanu ca fiind ”rea și invidioasă”. Cea din urmă nu a putut să se abțină afirmând:

”Să îi fie rușine că a zis că sunt invidioasă pe familia ei. Eu de la 16 ani sunt angajată, am muncit și muncesc din zi în noapte. Eu am primit-o și în casa mea când a divorțat de primul soț. După care, ea a luat bărbatul unei altei femei cu care avea și copil. Am o căsătorie solidă, sunt cu același bărbat de când m-am măritat. Actualul soț al Mariei este impresar și este și normal să îi dea spectacole. Eu am muncit de mică, de când mă știu”, declara ieri,  Elena Merișoreanu pentru playtech.ro.

Colega sa de breaslă, Maria Cârneci a dorit să intervină în conflictul dintre fețele muzicii populare, afirmând că cel mai bine, aceste conflicte se pot stinge într-o discuție față în față, nicidecum să se ajungă la declarații scandaloase.

 ”Ce pot să zic? Știi proverbul ăla? Țara arde și baba se piaptănă? Cam așa este și în situația asta. Eu zic că cel mai bine era să rezolve această problemă între patru ochi, la o cafea, ca fetele, nu să se ajungă aici. Așa era frumos! Eu sunt genul acela de artist care își laudă colegii, nu le dă în cap, așa sunt eu făcută”, a declarat Maria Cârneci potrivit playtech.ro.

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a luat amploare
Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a luat amploare

Care este poziția lui Bebe Mihu cu privire la scandal

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu a declarat la rândul lui că nu vrea să comenteze, chiar dacă Elena Merișoreanu a făcut aluzii și la el.

”Nu vreau să comentez ce spune Elena. E treaba noastră dacă o vom da în judecată pentru tot ce a spus”, a declarat celebrul impresar, în exclusivitate pentru playtech.ro

Cunoscutul impresar a mai povestit de momentul în care și-a dat seama că Maria Dragomiroiu este femeia visurilor sale.

”Am văzut-o la televizor şi mi s-au lipit ochii de ecran, a fost dragoste la prima vedere. Şi când am revăzut-o, am zis că ea este femeia visurilor mele şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale. Ea este care lasă de la ea mereu, că-i place armonia, cu toate că eu îi spun că e bine să mai avem şi discuţii contradictorii. Maria s-a întors din turneu din America şi, când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama şi la tata să mă ceară”, a spus Bebe la o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe