Margherita de la Clejani a șocat pe toată lumea când a apărut la TV. Ce a putut să spună în direct

Margherita, mesaj uluitor, în direct la TV

Margherita de la Clejani este o tânără care ne demonstrează pe zi ce trece că își trăiește viața în mod excentric. Vedeta este o iubitoare a schimbărilor de look și nu ezită să apeleze de fiecare dată la medicul estetician și nu numai. Tânăra își dorește un aspect care să o reprezinte, de aceea a făcut o mărturisire inedită, în direct la TV.

Declarația șocantă a Margheritei de la Clejani

Fiica Clejanilor este o adevărată bombă sexy. Tânăra a slăbit, dar a trecut și pragul medicului estetician. De asemenea, tânăra a descoperit și pasiunea pentru lentilele de contact. Astfel, Margherita s-a fotografiat purtând o pereche de lentile gri-albăstrui, devenind de nerecunoscut.

Pe de altă parte, tânăra a reușit să își schimbe și stilul vestimentar. Fiind pasionată recent de modă, Margherita și-a lansat o linie de haine, pe care le comercializează celor care împărtășesc aceeași pasiune pentru vestimentație.

Totuși, dincolo de operațiile estetice și modul în care alege să se îmbrace, Margherita a mărturisit că este pasionată de tatuaje. Astfel, tânăra și-a umplut corpul de însemne și imagini, cu diferite semnificații.

Fiica Clejanilor, apariție inedită

Fiica Clejanilor, apariție inedită

Margherita de la Clejani, mare iubitoare de tatuaje

Prezentă în platoul matinalilor de la Antena 1, Margherita a vorbit despre noua sa piesă, dar și despre pasiunea pentru tatuaje. Printre însemnele prezente pe pielea cântăreței se numără un cap de extraterestru și cuvântul „Rockstar”.

Sunt o mare fană a tatuajelor. Iubesc foarte mult tatuajele și m-am decis să tatuez câte o părticică din corpul meu, pentru că mă reprezintă, îmi place și e ceva care este real, authentic (…). Sunt excentrică. Fiecare tatuaj în parte are o simbolistică. De exemplu, ”rockstar”. Îmi place foarte mult rock-ul, mai nou și face parte din mine și am decis să-mi tatuez asta. Toate ideile de tatuaje pe care le am îmi vin așa de undeva. Intenționez să-mi fac și pe mână un tatuaj. Sunt o fire excentrică, a spus Margherita de la Clejani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI