EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu Margherita de la Clejani, la o lună după accidentul cu scandal. Banii familiei s-au dus pe apa sâmbetei

Alexandra Andrei 21.07.2020, 19:47

Ce nu face un părinte pentru ca odrasla lui să o ia pe drumul cel bun? O știu cel mai bine Viorica și Ioniță de la Clejani, care au investit 130.000 euro pentru ca fiica lor să revină pe drumul cel bun.

Margherita de la Clejani a fost pozitivă la testul pentru droguri

În urmă cu o lună, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident minor, care nu s-a soldat cu victime. La fața locului au ajuns, însă, oamenii legii, care au observat că fata lui Ioniță și a Vioricăi nu este deloc coerentă, spunând că a fost la o întâlnire cu Johnny Deep și că este vedetă de Hollywood. Ea a fost nevoită să sufle în etilotest, care a ieșit negativ, iar mai apoi i s-a făcut și un test de droguri care, stupoare, a ieșit pozitiv.

Margherita a fost dusă la INML pentru o analiză de sânge, apoi la Poliție pentru declarație. Tânăra de 28 de ani a continuat să aibă un comportament bizar, însă a fost apărată de tatăl ei, care a declarat că Margherita era doar…obosită. Au urmat alte scene debusolante cu Margherita, care a ajuns chiar să înjure și să lovească brutal echipa de jurnaliști de la Antena 1. Observând că argumentele sale sunt contrazise de faptele debusolante ale fiicei sale, Ioniță și-a schimbat punctul de vedere, spunând că aceasta face abuz de pastille de slăbit și de aceea are momente de incoerență.

Margherita de la Clejani are acum atelier de croitorie
Margherita de la Clejani are acum atelier de croitorie

Și-a deschis propria afacere pentru că nu vrea să mai cânte

Viorica de la Clejani și-a apărat și ea fiica precum o fiară, plângând la televizor și jurând că odrasla ei nu se droghează, ci este doar un copil răzvrătit. După o săptămână de circ, scandalul s-a stins, iar familia Ioniță a intrat într-un con de umbră. Impact.ro a aflat ce sacrificii au făcut Viorica și Ioniță pentru ca fiica lor să se cumințească, să scape de anturajele nepotrivite și să revină pe drumul cel bun: i-au cumpărat fetei un apartament superb, au dat pe el peste 100.000 de euro.

I l-au amenajat exact așa cum a vrut Margherita. Dar asta nu a fost suficient. Cei doi artiști au scos din buzunar alți 30.000 de euro pentru ca tânăra să își deschidă un atelier de croitorie unde spune ea, desenează cu propriile mâini articolele vestimentare. Atelierul este situat chiar în fostul studio de înregistrări al familiei, iar brandul se va numi chiar Margherita. Rămâne de văzut dacă afacerea va avea succes, pentru ca Viorica și Ioniță să își recupere investiția, ori atelierul va da faliment, iar Margherita se va întoarce la muzică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...