Marele regret al lui Cornel Galeș. Ce mărturisiri a făcut despre fiica sa, înainte să moară

Diana Radu 05.12.2019, 16:46
Marele regret al lui Cornel Galeș. Ce mărturisiri a făcut despre fiica sa, înainte să moară

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete care și-a pierdut viața într-un accident rutier, și-a părăsit soția și copilul de dragul regretatei interprete de muzică populară. Deși, prima soția a lui Cornel, a declarat că acesta nu s-a interesat niciodată soarta fiicei lor, noi detalii ies la iveală despre relația lui Cornel cu Claudia, fiica sa.

Ce mărturirisi a făcut Cornel Galeș, despre fiica sa, înainte să moară

Se pare că Cornel Galeș s-ar fi confesat înainte de a-și pierde viața în teribilul acident rutier unui prieten, în legătură cu relația dintre el și fiica sa. Reporterii de la Cancan, au reușit să afle ce i-a spus Cornel Galeș amicului său înainte să moară.

”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă  la mai mult”s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul, potrivit Cancan.

Fiica lui Cornel Galeș
Fiica lui Cornel Galeș

Fiica pe care Cornel Galeș a abandonat-o în copilărie va moșteni toată averea acestuia

Se pare că înainte de a muri, Cornel Galeș ar fi făcut o ahiziție generoasă pentru care a plătit un sac de bani. Este vorba despre o casă și o mașină, pe cere Cornel și le-a cumpărat în Spania și despre care nici Viviana, ultima lui iubită nu ar fi știut nimic, scriu cei de la Cancan.

Toată averea pe care Cornel Galeș a strâns-o de-a lungul vieții va ajunge în posesia fiicei sale, Claudia pe care acesta a abandonat-o la vârsta de 4 ani. Însă, potrivit legilor din Spania, dacă unul dintre cei doi moștenitori, respectiv fiica lui Cornel sau fratele acestuia nu vor revendica moștenirea, averea acestuia va ajunge în posesia autorităților spaniole.

Urmăriți Impact.ro și pe