Când și unde va fi înmormântat Cornel Galeș. O persoană apropiată fostului soț al Ilenei Ciuculete tocmai a făcut anunțul

Diana Radu 03.12.2019, 16:22
Când și unde va fi înmormântat Cornel Galeș. O persoană apropiată fostului soț al Ilenei Ciuculete tocmai a făcut anunțul

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș urmează să fie repatriat, a anunțat Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș. Cea care s-a ocupat de toate demersurile este Viviana, femeia alături de care Cornel își refăcuse viața în Spania, acolo unde și-a găsit și sfârșitul în urma unui tragic accident rutier.

Când și unde va fi înmormântat Cornel Galeș. Anunțul a fost făcut de nașa de cununie a lui Conel Galeș și a Ilenei Ciuculete

Inițial s-a vorbit despre imposibiliataea ca trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș să fie repatriat, asta din cauza costurilor mari, dar și din cauza faptului că există neclarități legate de modul în care s-a petrecut accidentul rutier. Însă, Doina Belu a anunțat că totul s-a rezolvat, iar trupul neînsuflețit al fostului soț al Ilenei Ciuculete va fi adus în țară pe 10 decembrie, urmând ca înmormântarea să aibă loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești.

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a anunțat când și unde va fi înmormântat acesta
Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a anunțat când și unde va fi înmormântat acesta

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, a declarat Doina Belu pentru Wowbizz.ro.

De asemenea, Doina Belu a mai făcut declarații și despre conjunctura în care, Cornel Galeș în vârstă de 60 de ani, a murit în accidentul rutier care a avut loc pe data de 1 decembrie.

”Am aflat că era noapte, accidentul a avut loc între Valencia și Torrent, iar Cornel a murit pe loc. Un alt bărbat era în comă, a fost cumplit. Ancheta este încă în curs, vom afla toate detaliile când vor termina polițiștii de investigat” , a mai Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș.

Urmăriți Impact.ro și pe