Marea vedetă TV din România care așteaptă să dea examenul de Bacalaureat la 44 de ani. “S-a râs de mine pe la toate colţurile”

Iancu Andreea 01.04.2021, 16:33
Marea vedetă TV din România care așteaptă să dea examenul de Bacalaureat la 44 de ani. “S-a râs de mine pe la toate colţurile”

O cunoscută vedetă TV din România așteaptă să își dea examenul de Bacalaureat la 44 de ani. Deși mulți s-au grăbit să o critice, aceasta recunoaște că și-a dorit extrem de mult să își finalizeze studiile. Numele acesteia este total neașteptat.

Cine este vedeta TV din România care așteaptă să dea examenul de Bacalaureat la 44 de ani

Este o prezență exotică în peisajul românesc, fiind totodată și un om care poate reprezenta un exemplu pentru ceilalți. Iar acest lucru se datorează faptului că vedeta așteaptă să dea examenul de Bacalaureat, la 44 de ani. Deși a trăit un apogeu în showbiz-ul de la noi în urmă cu mulți ani, pe când prezenta una dintre producțiile urmărite de la acel moment, Nadine Voindrough, căci despre ea este vorba, a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Recent, ea a dezvăluit că se preocupă de un aspect nefinalizat din viața sa și anume studiile pentru Bacalaureat.

M-am reîntors la școală la 40 de ani. Am reluat liceul de la clasa a noua. Eu am mai făcut odată liceul, am dat Bacul și am picat la o singură materie. Nu am vrut să dau examen doar la acea materie, ci am vrut să reiau liceul de la început. Eu am spus că pentru mine a fost important să îmi reiau studiile și să revin ca adult la școală. S-a râs de mine pe la toate colțurile. Am văzut în presă că râdeau și de un fotbalist. Dacă noi punem rușine pe reîntoarcerea la educație, pe acești adulți, nu e bine, a spus vedeta de televiziune în cadrul unui interviu pentru Gândul Live.

Extrem de conștiincioasă, Nadine recunoaște că studiază intens pentru examenul de Bacalaureat, iar faptul că acum învață istoria la 40 de ani o face să înțeleagă altfel evenimentele din trecutul României.

Învăț! Vine Bac-ul. Stau toată ziua cu câte o cafeluță și un ceiuc și o mulțime de cărți. Acum sunt în perioada istoriei și nu există lecție să nu plâng. La 14 ani când se învăța istoria nu plângi pentru că nu înțelegi. Acum, la 40 de ani, citind istoria României ți se rupe sufletul, a recunoscut Nadine.

Nadine, alături de Emma Zeicescu, într-un interviu Gândul Live
Nadine, alături de Emma Zeicescu, într-un interviu Gândul Live

Cum resimte perioada pandemiei. Nadine Voindrouh așteaptă să se vaccineze

Faptul că traversăm o perioadă dificilă a determinat-o pe Nadine să privească viața dintr-o cu totul altă perspectivă. Vedeta recunoaște că se simte împăcată și extrem de bine cu ea însăși, în ciuda problemelor care ne macină pe noi toți.

Eu am descoperit că pot să fiu bine în orice situație atât timp cât pot să aleg să fiu stăpânul meu și nu să pun pe alții să fie stăpânii mei. La noi oamenii așteaptă guvernul să le facă viața mai ușoară. Ei cred că depinde de guvern și nu înțeleg că sunt liberi. Ca să trăim fără stres trebuie să luăm decizii. Avem nevoie de educație.

Pe de altă parte, trecerea la studiul în online a reprezentat un hop necesar de trecut și pentru Nadine și copilul său, căruia încearcă să îi insufle pasiunea pentru studiu într-un mod cât mai natural.

Din punctul meu de vedere, copilul are multe garduri. Chiar îi spuneam învățătoarei sale că și eu ca părinte am nevoie de timp să aflu cum să gestionez această nouă situație în care copilul este. Am cunoștințe care îmi spun că își bat copiii. Eu nu vreau să fac asta. Vreau ca el să îmbrățișeze singur educația, a mai afirmat aceasta.

Aceasta recunoaște, de asemenea, că este nerăbdătoare să se vaccineze și este recunoscătoare că poate face acest lucru.

Abia aștept să mă vaccinez. Încă aștept să îmi vină rândul. Cred că săptămâna viitoare se va întâmpla asta. Nu îmi este frică, aștept asta cu recunoștință. Mi se pare extraordinar că putem avea un vaccin în doar câteva luni, a spus Nadine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI