Marea vedeta din România care a primit 35 de lei pe lună pensie alimentară pentru copii. Ce situaţie ruşinoasă

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 13.09.2021, 08:50
Marea vedeta din România care a primit 35 de lei pe lună pensie alimentară pentru copii. Ce situaţie ruşinoasă

O situație rușinoasă, pe care vedeta a încercat să o ascundă de ani buni. După divorț, a primit doar 35 de lei pe lună pensie alimentară pentru a-și crește cei doi copii.

Cum poți crește doi copii cu 35 de lei pe lună pensie alimentară?

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cu o voce de neconfundat și apariții mereu extravagante, artista nu a vorbit niciodată despre greutățile prin care a trecut după despărțirea de fostul ei soț, pianistul Sorin Terinte.

Artista vorbește mereu cu mândrie de copiii săi, însă a ascuns ani buni drama pe care o trăia. Abia acum s-a aflat suma rușinoasă pe care fostul ei partener o plătea lunar ca pensie alimentară pentru fiul și fiica lor – 35 de lei.

În ultimii ani, chiar dacă era angajată a Operei Române, soprana a participat la mai multe proiecte de televiziune, de la „Splash! Vedete la apă” până la „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1, fiind acuzată de cârcotași că „se vinde pentru bani”. Însă vedeta nu făcea altceva decât să muncească de dimineață până seara pentru a le putea asigura un trai decent copiilor ei.

Soprana Ozana Barabancea și Sorin Terinte au împreună doi copii: Andrei (21 de ani) și Gloria (16 ani). Vedeta a câștigat un proces în care cerea o pensie alimentară mai mare de la fostul soț. În cererea depusă la dosar de Barabancea se arată că pianistul a plătit lunar pentru fiul lui suma de 35 de lei, conform unei hotărâri civile din anul 2002. Plățile s-au oprit de câțiva ani, după ce Andrei a împlinit vârsta majoratului.

Vedeta Antena 1 a mai reclamat și faptul că, în cazul Gloriei, care a fost nscută în afara căsătoriei, însă a fost recunoscută de tatăl ei, Terinte nu a plătit niciodată pensie alimentară, neexistând o hotărâre judecătorească în acest sens.

Marea vedeta din România care a primit 35 de lei pe lună pensie alimentară pentru copii
Ozana Barbancea și cei doi copii

Fostul soț o contrazice

Ozana Barabancea a vrut să obțină în instanță obligarea lui Sorin Terinte la plata unei pensii alimentare pentru fiica lor, începând din anul 2020 și pe toată durata studiilor, plus majorarea sumei pentru fiul lor, la 84 de lei pe lună, ceea ce înseamnă că bărbatul ar trebui să acopere o diferență de aproape 2.000 de lei.

De cealaltă parte, pianistul s-a declarat de acord să plătească 25% din veniturile pe care le obținea, care se ridicau la 300 de lei lunar, la data procesului. Mai mult, pianistul susține că „nu s-a sustras niciodată obligațiilor părintești, și-a iubit copiii și întotdeauna a încercat să le ofere cât de mult resursele i-au permis”, adăugând că le-a oferit mai mulți bani atât Ozanei Barbancea cât și fiului lor, Andrei.

Potrivit wowbiz.ro, judecătorii au decis ca Gloria să primească 25% din veniturile lunare ale tatălui ei cu precizarea că această sumă nu trebuie să fie mai mică decât ¼ din veniturl minim net pe economie. Asta înseamnă că Sorin Terinte va trebui să achite lunar în jur de 350 de lei cu titlu de pensie alimentară. Hotărârea a rămas definitivă, ea nefiind atacată de nici una dintre părți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...