Diferența e uriașă! Cum arată Ozana Barabancea fără niciun filtru: „Mi s-a făcut rău”

Iancu Andreea 01.06.2021, 09:32

Ozana Barabancea este o adevărată apariție, jurata de la Te Cunosc de Undeva fiind adepta unor look-uri inedite și îndrăznețe pentru o femeie în vârstă de 52 de ani. Pentru că ne-a obișnuit să o vedem extrem de aranjată, arătând impecabil în fiecare ediție a emisiunii de la Antena 1, puțini știu cum arată Ozana Barabancea fără niciun filtru, în mod natural.

Cum arată Ozana Barabancea fără filtru

Este una dintre artistele din România care nu mai au nevoie de prezentare. Ozana Barabancea s-a remarcat de-a lungul timpului datorită vocii sale, mezzo-soprana fascinând publicul cu piesele interpretate de ea. Totuși, dincolo de calitățile sale vocale, artista este apreciată pentru stilul îndrăzneț pe care îl afișează în cadrul aparițiilor TV, unde este jurată a show-ului transformărilor de la Antena 1. Deși apare întotdeauna extrem de aranjată, mulți se întreabă cum arată Ozana Barabancea fără niciun filtru.

Pentru că tehnologia ne permite să ajustăm micile nemulțumiri legate de aspectul fizic printr-un simplu click, multe vedete apelează la trucuri atunci când postează poze pe rețelele de socializare. Astfel că în realitate, atunci când fanii le întâlnesc, observă că există o diferență considerabilă. Acuzată de unii că postează imagini retușate, Ozana Barabancea pare să nu fie deranjată de gurile rele, chiar dacă uneori, diferența dintre realitate și mediul online se vede cu ochiul liber. Pentru că artista a fost prezentă de curând la un festival de muzică la un liceu din Târgoviște, elevii s-au fotografiat cu faimoasa solistă de operă. Iar imaginea postată de o elevă a stârnit controverse, după ce Ozana a apărut fără filtru.

Mi s-a făcut puțin rău când am văzut-o în amfiteatrul liceului, a scris eleva despre Ozana Barabancea, pe contul ei de Facebook.

Cum arată Ozana Barabancea fără filtru
Solista arată diferit în realitate față de imaginile de pe conturile de socializare

Câte kilograme a slăbit solista. “N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128”

Grija pentru aspectul său fizic s-a accentuat în cazul Ozanei Barabancea din momentul în care a decis să scape de de kilogramele în plus. Artista ajunsese la o greutate îngrijorătoare, în special din punct de vedere medical, iar acest lucru a determinat-o să ia măsuri. Solista mărturisea în urmă cu mai mult timp că înainte de operația care a ajutat-o să elimine surplusul de kilograme, acul cântarului indicase și 128 de kilograme. Ambiția și stilul de viață echilibrat pe care le are în prezent au ajutat-o însă să ajungă la o formă de invidiat și să afișeze o siluetă superbă la 52 de ani.

Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzația de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat, a povestit în urmă cu ceva timp artista.