Marea dragoste a lui Tavi Clonda, înainte de Gabriela Cristea. S-a iubit șapte ani cu o artistă de la noi

Nicu Stan 03.09.2021, 15:54

Tavi Clonda a avut o relație de lungă durată cu o cântăreață de la noi înainte de a fi cu Gabriela Cristea. Tavi Clonda a avut o relație timp de șapte ani cu aceasta, după care timp de patru ani a format un cuplu cu o frumoasă blondă care lucrează la o agenție de turism. Lumea spune că ar fi părăsit-o pe aceasta din urmă pentru a fi cu prezentatoarea TV. Unii susțin că Tavi Clonda și-ar fi părăsit iubita gravidă fiind. Ce are de spus cântărețul.

Ce relații a mai avut Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea. S-a iubit timp de șapte ani cu o cântăreață de la noi

Tavi Clonda se iubește de mai bine de șapte ani cu Gabirela Cristea, însă înainte de aceasta cântărețul a format un cuplu cu o altă cântăreață nu mai puțin de șapte ani.

Acum, Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Nimeni nu știa însă că faimosul cântăreț a avut o altă mare dragoste de lungă durată înainte de a fi cu Gabriela Cristea și ea la acel moment ieșită dintr-o relație destul de controversată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Adriana Vlad a fost iubita lui Tavi Clonda timp de 7 ani
Adriana Vlad a fost iubita lui Tavi Clonda timp de 7 ani

Tavi Clonda a devenit cunoscut cu ajutorul Gabrielei Cristea

De asemenea, cântărețul Tavi Clonda a devenit celebru în urma relației lui cu prezentatoarea Gabriela Cristea. S-au cunscut pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D, pe vremea când frumoasa brunetă era modertor, iar soțul acesteia întreținea atmosfera cu orchestra muzicală.

Nimeni nu credea că relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea va rezista, mai ales că ambii ieșiseră din relații lungi și zbuciumate.

Tavi Clonda, un bărbat serios

De altfel, Tavi Clonda a fost mereu implicat în relații serioase, delungă durată. Artistul s-a iubit înainte de Gabriela Cristea timp de şapte ani cu colega sa de breaslă cântăreaţa Adriana Vlad, după care patru ani i-a fost fidel Valentinei Dincă, o frumoasă blondă care lucrează la o agenţie de turism din Bucureşti.

De altfel, s-a zvonit chiar că Tavi Clonda ar fi părăsit-o pe aceasta din urmă pentru a se cupla cu prezentatoarea Gabriela Cristea. În plus, s-a vehiculat chiar că fosta sa iubită ar fi fost însărcinată, însă cântărețul a negat zvonurile.

Ce spune Tavi Clonda despre speculațiile care se fac

”Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela.

Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declarat Tavi Clonda.

Urmăriți Impact.ro și pe